Extern persienner Sunbreaker 210 flyttbar -

/

Extern persienner Sunbreaker 210 flyttbar

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Extern persienner Sunbreaker 210 flyttbar

Extern persienner Sunbreaker 210 flyttbar

Högkvalitativa yttre persienner för fasader med elektrisk eller manuell styrning
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Sunbreaker 210 Flyttbar

Sunbreaker 210 Flyttbar

The movable Sunbreaker SB300 system is an external façade sun protection solution with a rotation range of the slats from 2° to 100°. It consists of large-scale aluminium slats of elliptical shape and 300 mm width, along with guides. The slant of the slats is controlled by an electric drive.

Produktfunktioner

Produktfunktioner

  • Rotationen av Sunbreaker-systemets lameller styrs via en linjär motor och en rotationsmekanism för lamellerna, vilket underlättar enkel hantering av naturligt ljustillträde till interiörerna.
  • Sunbreaker 210-systemet använder extruderade aluminiumlameller av elliptisk form. Detta material kännetecknas av ökad hållbarhet och flexibilitet. Lamellerna är 210 mm breda.
  • Sunbreaker-systemet skyddar effektivt mot överdrivet solljus, samtidigt som det tillåter naturligt solljus. Detta är särskilt viktigt för att säkerställa anställdas välbefinnande under långa kontorstid, samtidigt som det ger en tillräcklig ljusbalans för datorarbete.
  • Lutningsvinkeln på det rörliga Sunbreaker-systemets lameller styrs av en motor, vilket möjliggör enkel hantering av rumsbelysning beroende på tid på dygnet och väderförhållanden.
  • Utöver sin solskyddsfunktion fungerar Sunbreaker-systemet också som ett intressant dekorativt element på byggnadsfasader. Det är särskilt effektivt under moderniseringen av befintliga byggnader, vilket ger ett modernt utseende till deras former.
  • Möjlighet att måla i valfri färg från RAL-paletten.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter