Vinterträdgårdsmarkiser

Vinterträdgårdens markiser VERANDA-systemet är utrustad med ett tygspännsystem som håller tygspänningen även på stora ytor. Rulljalusans konstruktionselement (kassett, styrningar, bottenbalk) är gjorda av extruderad aluminium och pulverlackerad, vilket skyddar ytan mot effekterna av UV-strålning och andra atmosfäriska faktorer. Tack vare detta kan produkten användas både inom och utanför byggnaden. VERANDA finns uteslutande med elektrisk styrning.

Vinterträdgårdsmarkiser

Egenskaper för vinterträdgårdsmarkiser VERANDA

Vinterträdgårdsmarkiser VERANDA är en typ av takmarkis. De skyddar mot solen takfönster, genomskinliga tak, vinterträdgårdar och alla typer av glasbilag, som är täckta med en plan eller sluttande yta.

Vinterträdgårdsrum är ett mycket bra sätt att få extra utrymme för avkoppling, som smidigt förbinder huset med trädgården. Detta utrymme är inte bara en extra plats att koppla av, utan också en effektiv arkitektonisk procedur som gör att du kan skapa en originell och grön plats året runt. Mycket ofta, under de kalla månaderna, saknar vi vårens frodiga gröna. Den inglasade vinterträdgården kan vara en oas av växtlighet och avkoppling. Dessutom kan du också odla mer exotiska växter i den.

Men på grund av inglasningen måste ett sådant rum noggrant skyddas mot solen. Även om det är behagligt varmt på vintern, blir innetemperaturen outhärdlig på senvåren och sommaren. En sådan plats kan inte likna ett växthus. Med antagande är det tänkt att fungera som avkoppling och det kan inte vara varmt i det. Den idealiska lösningen är användningen av Veranda textil rullgardiner, som effektivt skuggar hela takytan, och samtidigt ser väldigt snygg och estetisk ut. Verandatextilgardiner används för att skugga stora och plana ytor (horisontellt och diagonalt). Veranda på taket

Egenskaper hos Verandamarkiser

Markisen Veranda skyddar takets yta och håller en behaglig temperatur inne i rummet. Luftkonditioneringsaggregat installeras ofta i uterum, och en markis av denna typ minskar förbrukningen av luftkonditionering och därmed minskar energikostnaderna.

Energibesparing är därför en av de främsta fördelarna med Veranda-markiser. Interiören i vinterträdgårdstypen är mycket imponerande - både sett utifrån och inifrån. Men de kräver luftkonditionering, särskilt när klimatförändringarna gör somrarna mycket varma och de höga temperaturerna kvarstår till sent på dagen.
på hösten. Det horisontella takskyddet skyddar effektivt mot överhettning och minskar därmed behovet av att starta luftkonditioneringen.

En mycket viktig fördel är också den höga kvaliteten och funktionaliteten hos Veranda-markiser. Strukturella element som: kassetten, styrningarna och bottenbalken är gjorda av extruderad aluminium och pulverlackerade, tack vare vilket deras yta är skyddad mot de skadliga effekterna av UV-strålning och effekterna av faktorer som regn eller vind. Detta resulterar i ett långvarigt underhåll av överdragets estetik. Tyget i sig kännetecknas också av hög kvalitet som säkerställer dess hållbarhet, och ett speciellt spänningssystem gör att tyget kan arbeta på plana och sneda ytor.

Verandamarkisen är en kombination av effektiv skuggning av inglasade rum med en enkel och estetisk struktur. glastaksystem

Typer

Verandamarkiser som erbjuds i Knallbutiken kan installeras i och utanför vinterträdgårdar; kontrollerna är rent elektriska. Produkten är utrustad med speciella monteringsfästen i aluminium som möjliggör snabb och enkel montering.

Markiser kan täcka stora ytor av glastak, moduluppbyggnad är också möjlig. Det inbyggda tygspännsystemet behåller sin spänning även med en stor yta, tack vare vilken den utvecklade markisen inte förlorar sin estetik. Kassetten är horisontell, men systemet fungerar i alla lutningsvinklar. Hela strukturen är gjord av högkvalitativt aluminium, motståndskraftig mot väderförhållanden, och färgpaletten på tygerna är omfattande. Det låter dig välja locket till färgen på fasaden (om markisen är installerad utanför) eller till stilen på inredningen (om markisen är installerad inuti), och därmed behålla ett smakfullt utseende byggnad eller interiör.

Produkten har utrustats med möjlighet att använda väderautomatik som låter dig styra mängden infallande ljus.

Ytterligare information

Hur man mäter
Verandamarkiser används för att skydda glastak, takfönster etc. De tillverkas i specifika storlekar. Du kan dock kombinera dem modulärt och på så sätt täcka motsvarande yta.

Hur man väljer en färg
Verandamarkiser används till exempel i så kallade vinterträdgårdar, vars glasade tak ska skyddas effektivt mot solen. På grund av den funktion de ska fylla väljs deras färg så att de harmoniserar både med färgen på byggnadens fasad och stilen på rummets inredning, som ska skydda mot solen.

Hur man monterar
Eftersom Verandamarkiser täcker glasade ytor är det bättre att ge ett professionellt företag i uppdrag att installera dem. För självmonteringsinstruktioner, gå till fliken Monteringsanvisningar på vår webbplats.

Hur man städar
Verandamarkiser är en specifik typ av överdrag som är utformade för att täcka glastak installerade på deras inre eller yttre sida. På grund av det faktum att hålla dem rena, är det bättre att beställa ett företag som arbetar med det professionellt.