Dörrmyggnät

Dörrmyggnät är mer komplexa myggnätssystem. Vi har rullade och veckade myggnät, samt dörrmyggnät i amerikansk stil på en ram som öppnas som en dörr.

Dörrmyggnät

Dörrmyggnät - Funktioner

Dörrmyggnät är otroligt praktiska överdrag som, tillsammans med fönsternät, heltäckande skyddar hem eller lägenheter från ihållande insekter. Med början av våren och stigande temperaturer blir insekter särskilt aktiva, särskilt nära vattendrag, skogar och andra grönområden (och även i stadsområden). Vackert väder uppmuntrar till att öppna fönster och balkongdörrar, men av rädsla för en "invasion" av objudna gäster begränsar många vädring av sina rum (särskilt på kvällarna) till ett absolut minimum. Praktiska dörrmyggnät skapar en oöverstiglig barriär för dem. Det betyder att du inte behöver välja mellan stängda balkong- eller terrassdörrar och att släcka belysningen.

Tack vare detta okomplicerade lock kan du öppna alla dörrar på vid gavel och njuta av en frisk fläkt av sval luft. Den speciella nätstrukturen säkerställer att inte en enda fluga, mygga eller mindre insekt kommer att penetrera den. Detta ökar avsevärt komforten för avkoppling hemma, och inte bara. Kom ihåg att insekter bär på många farliga bakterier som lätt tränger in i maten, där objudna gäster landar. En annan sak, insektsgift kan orsaka allergier hos många människor. I svårare fall kan nära kontakt med ett bi eller annan insekt leda till anafylaktisk chock, ett livshotande tillstånd. Tyvärr är det många som får reda på sin allergi först efter att ha blivit stucken. Istället för att riskera är det bättre att välja ett enkelt men beprövat skydd.

Till skillnad från kemiska insekticider och insektsmedel är myggnät varken besvärliga för boende eller farliga, och de är nästan 100 % effektiva. Det är också värt att nämna att tack vare den täta meshväven fungerar de som "stormdörrar" på blåsiga och regniga dagar.

dörrmyggnät efter mått

Myggnät - Funktioner

Hur förhindrar ett dörrmyggnät insekter från att komma in i rummen? Det är enkelt - näthålen är så små att inte ens en liten insekt kan penetrera dem. Deras dimensioner är 1x1 mm, så vi talar om nästan mikroskopiska öppningar.

Hur uppnåddes en så tät väv? Det är tack vare användningen av extremt tunna glasfibersnören. Det finns ingen anledning att oroa sig för styrkan hos detta element - i dörrmyggnät som säljs i Knall-butiken är nätet skyddat med ett PVC-skikt. Användningen av ett skyddande lager leder till otrolig hållbarhet. Gasande sol, kraftigt regn, vindbyar - ingen av dessa faktorer skrämmer dörrmyggnät.

Dörrmyggnätsprofilerna är gjorda av aluminium. Detta leder till en extremt låg vikt (vilket avsevärt underlättar installationen), motståndskraft mot skador och korrosion. Som ett resultat är överdragen som säljs i Knall-butiken otroligt motståndskraftiga mot tidens gång. Även efter många år ser de fortfarande attraktiva ut och fyller sin funktion fullt ut.

Det är värt att nämna att ett myggnät för dörrar kommer att utgöra en effektiv barriär som förhindrar insekter från att komma in i rummen, bara om det är korrekt anpassat till måtten på dörröppningen där det kommer att installeras. Med detta i åtanke fokuserar vi inte på universella utan på dedikerade lösningar. Myggnäten vi säljer är måttbeställda, enligt de riktlinjer som kunden lämnar vid beställning.

Myggnät - typer

Myggnät kan skydda balkong- och altandörrar, men de kan även installeras framför entrédörrar. I Knallbutiken erbjuder vi flera typer av dörrkåpor, så varje kund kan välja den lösning som bäst passar deras behov. Tillgängliga system inkluderar:

  • Vingdörr myggnät,
  • Veckade dörrmyggnät.

Den första av dessa lösningar fungerar som en extra dörr som öppnas i motsatt riktning mot de rätta dörrarna (vid balkong- och terrassdörrar - utanför). Detta praktiska myggnät, baserat på aluminiumprofiler, är utrustat med rejäla gångjärn och ett praktiskt handtag. Som ett resultat fungerar den utmärkt i dagligt bruk.

myggnät till balkongdörr

Alla som bryr sig om att spara utrymme bör överväga att installera ett myggnät med veckad dörr. Denna modell fungerar perfekt med även mycket stora dörröppningar (upp till 4 meter). Det är tack vare det genomtänkta viksystemet - vid öppning viks nätet ihop till ett dragspel och gömmer sig helt i sidoprofilen. Den låga tröskeln hindrar inte passagen på något sätt.

Alla erbjudna dörrmyggnätssystem hindrar inte användningen av dörrar. Överdragen skyddar mot insekter när det behövs, medan när användaren vill gå genom dörröppningen kan myggnätet öppnas, rullas ihop eller vikas med en rörelse.