Om oss

Certifierad webbutik

SSL-certifikatet garanterar säkerheten för våra kunders data. Data krypteras med en speciell bitnyckel som ger maximalt skydd.

Professionell rådgivning

Vi är en långsiktig och erfaren säljare av persienner, vi garanterar professionell service och rådgivning i varje led av beställningen.

Effektivt klagomål

Vid reklamationer försöker vi alltid att ditt ärende ska löpa så smidigt som möjligt och avslutas framgångsrikt för dig.

Säkra betalningar

Knallbutiken använder sig av de säkraste betalningsmetoderna, våra samarbetspartners är företag som Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Garanti 2 år

Produkter köpta i vår butik omfattas av en tvåårig garantiperiod.

Många betalningssätt, inklusive postförskott

Vi utför beställningar som betalas vid leverans. Denna betalningsform är tillgänglig för produkter upp till 2400 mm (240 cm) breda.

Kvalitetsgaranti

Vårt företag är ett uppskattat och framstående varumärke inom fönstertillbehörsbranschen, vårt mål är kontinuerlig utveckling och förbättring av kvaliteten på våra produkter och nivån på kundservice. Uttrycket för "Recognition Certifcate"-certifikatet av Polish Business Network i London är ett uttryck för att uppfylla våra högsta standarder.

Pålitlig säljare

Vi är en direkt distributör av fönsterrullgardiner, markiser, plisségardiner, takrullgardiner och fönstertillbehör från de största välkända tillverkarna. Vi jobbar bara med de bästa! De persienner vi erbjuder uppfyller de högsta världsstandarderna, de tillverkas endast i europeiska fabriker.

20 år på marknaden

Vi är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet inom persiennerbranschen. Vi garanterar precision genom strikt kvalitetskontroll och vår långa erfarenhet. Vårt samarbete med kända varumärken som FAKRO, VELUX och SOMFY säkerställer högsta kvalitet på varor för våra kunder.