Insektsnät för fönster

Insektsnät för Windows – Skräddarsydda rullgardiner för fönsterramar och mer

Rullade myggnät för fönster

Rullade myggnät för fönster ger en effektiv barriär mot insekter samtidigt som den låter frisk luft cirkulera. Skräddarsydda för att passa dina fönster perfekt, dessa skärmar är enkla att installera och använda. Deras eleganta design säkerställer att de smälter in sömlöst med din inredning och erbjuder både funktionalitet och stil.

Rullade myggnät för fönster

Insektsnät för fönster

Insektsnät - Funktioner

Insektsnät hindrar insekter från att komma in i hemmet, ett problem vi står inför från tidig vår till sen höst. Olika insekticider finns tillgängliga, men de flesta är kemiska och kan orsaka allergiska reaktioner. Insektsnät eliminerar behovet av kemikalier genom att tillhandahålla en finmaskig barriär, även mot de minsta insekterna.

Insektsnät för fönster och dörrar hjälper till att upprätthålla lugnet hemma under aktiva insektssäsonger. De är särskilt användbara för hem nära vattendrag eller grönområden. Insekter stör inte bara utan kan vara farliga för allergiker eller bära på bakterier. Att öppna fönster under varma månader lockar insekter, men myggnät hindrar dem att komma in.

Insektsnät hindrar inte användning av fönster och dörrar och är designade för att vara estetiskt tilltalande. Den höga kvaliteten på material och färgutbud säkerställer att de smälter in i både inredning och yttre fasader.

Skräddarsydda insektsnät

Typer och installation av insektsnät

Ett insektsnät måste vara anpassat för effektivitet. Knall-butiken tillhandahåller en mätsektion för rätt storlek. Skärmar finns i två typer: inramad myggnät och rullgardin. Det inramade myggnätet använder en speciell krage eller magnet, medan rullgardinen fungerar som en rullgardin med en kedjemekanism. Båda typerna använder ett fint myggnät i en aluminiumkassett och är lämpliga för olika fönstertyper.

Skydd ges av ett nät med 1x1 mm hål, tillverkat av glasfiber belagd med PVC, vilket gör det motståndskraftigt mot väder och mekaniska skador. Moderna skärmar använder hållbara aluminiumprofiler och kommer i färger som matchar byggnadens schema.

Insektsnät för vertikala fönster

Insektsskärmssystem

Tillgängliga system i Knallbutiken:

  • Inramad insektsnät för fönster, monteras enkelt med metallplåtar. Max bredd 120cm, maxhöjd 160cm.
  • Insektsnät för dörrar, monterat på olika dörrtyper. Max bredd 140cm, maxhöjd 260cm.

ytterligare information

Hur man mäter
Instruktioner för att mäta fönster för insektsnät finns här . Ett insektsnät i specialstorlek säkerställer ett effektivt skydd.

Hur man väljer en färg
Matcha nätfärgen till fönsterramen för ett tilltalande utseende. Det fina glasfibernätet är praktiskt taget osynligt.

Hur man installerar
Inramade eller upprullade insektsnät kan installeras oberoende. Instruktioner finns här .

Hur man rengör
Inramade nät kan tas bort och rengöras med en skonsam högtryckstvätt eller svamp. Roll-up skärmar kan torkas av med en fuktig trasa samtidigt som kassetten skyddar dem från smuts.