Skärm persienner

Skärmgardiner efter mått med Magic skärmrullgardiner tyg ZIP eller STANDARD

Magiska skärmrullgardiner

Magiska rullgardiner avslöjar symbolen för teknisk uppfinningsrikedom och estetisk sofistikering och omdefinierar förtruppen inom fönsterbehandlingar. Dessa avantgardegardiner är sammansatta av intrikat vävda polyestertrådar omslutna av en PVC-beläggning och erbjuder en oöverträffad balans mellan ljusfiltrering och avskildhet. Kolla in alla våra skärmgardiner:

Magiska skärmrullgardiner

Skärm persienner

Skärmtyp rulljalusier

Skärm utvändiga persienner är en av de modernaste lösningarna i gruppen utvändiga lock. Innovation bygger på de material som används i produktionsprocessen. Beroende på dina behov och preferenser kan du välja ett överdrag utan att skina igenom, men du kan också välja ett där slutarskyddet inte helt blockerar solens strålar. Hittills har yttre persienner helt skymt interiören och det fanns inget val som låter ljus passera genom denna typ av lock. Rullgardinerna av skärmtyp har ett speciellt högkvalitativt material som liknar ett fint nät. Materialet som täcker själva fönsterytan är en kombination av glasfiber och PVC-plast. Profilerna är gjorda av aluminiumplåt av högsta kvalitet. Det innovativa materialet i pansaret påverkar mätbart komforten att vistas i rummen medan rullgardinen är nedfälld. Först och främst, som med alla yttre monterade kåpor, skapar rullgardinen av skärmtyp en barriär mot solen och förhindrar direkt kontakt mellan solens strålar och glaset. Tack vare detta kallas det även "termisk skärm". Samtidigt skymmer skärmen inte helt insidan tack vare sitt pansarnät. Du kan använda dagsljuset utan behov av konstgjord belysning. Detta är särskilt viktigt när du arbetar med en dator eller tittar på TV - jämnt och svagt solljus är inte så skadligt för mänskliga ögon. Det är därför skärmrulljalusier är perfekta inte bara i bostadshus utan även i kontorsbyggnader.

Anpassade skärmrulljalusier

Funktionalitet hos externa rulljalusier av skärmtyp

Funktionaliteten hos rulljalusierna av skärmtyp är nära relaterad till det högkvalitativa materialet från vilket de tillverkas. På grund av de små öppningarna, när den är nedsänkt, blockerar inte jalusin det naturliga ljuset, men ger ändå ett utmärkt skydd mot uppvärmning. Samtidigt har skärmen som en extern skärm också egenskapen att förhindra värme från att strömma ut från byggnaden. När det blir kallt ute tappar byggnaden det mesta av sin värme genom fönstren; en barriär i form av en rulljalusi minskar värmeförlusterna, och påverkar därmed ekonomin i byggnaden. Det är därför denna typ av jalusier ivrigt används i modern konstruktion av energieffektiva hus. Skärmarna låter dig dra nytta av naturligt ljus, vilket påverkar komforten att vistas i rummen efter att du lämnat dem. Dessutom fungerar rullgardinsnät av skärmtyp också som myggnät. Att öppna fönstren kommer inte att orsaka uppkomsten av oönskade insekter hemma eller på kontoret. Med persiennen nere kan du lämna fönstren öppna och tända ljuset när det blir mörkt ute utan rädsla för att det ska locka till sig störande insekter. Skärmnätet är också ett bra skydd mot damm och smuts. Smuts som fastnar på möbler eller annan utrustning kommer inte in. Det gör det lättare att matcha dem till fasadens utseende. Tack vare detta kännetecknas huset eller kontorsbyggnaden av ett estetiskt yttre utseende och "harmoni" med omgivningen.

rullgardiner för vertikala fönster

Installation av externa rulljalusier av skärmtyp

Rulljalusier av skärmtyp kan installeras inte bara i hus som är under uppbyggnad, utan även i de som redan används. Detta bör anförtros åt ett professionellt team. Rulljalusierna av skärmtyp styrs automatiskt; I Knall-butiken erbjuder vi Selve-motorer och välkända Somfy-drivsystem. Du kan även installera automatiska skymningssensorer, tidsstyrning eller ett styrsystem integrerat med hemautomation (smarta hem). Skärmgardiner kan manövreras med fjärrkontroll eller strömbrytare. Det är också möjligt att kombinera jalusier i grupper och att installera en frekvensomriktare utrustad med en hinderdetektionssensor. Rulljalusier av skärmtyp finns i två grupper: HEROAL STANDARD och HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD är en klassisk extern skärmrullgardin. Det antas i en byggnad på byggstadiet eller i en befintlig. Nätet sänder ljus; det fungerar också som ett myggnät och är en barriär mot damm och smuts. Tillverkad i den storlek som anges vid beställning; den kan även anpassas till stora glasrutor. HEROAL ZIP är PREMIUM-versionen av rulljalusier av skärmtyp. Deras karaktäristiska särdrag är sidostyrningar integrerade med tyget. Dragkedjans stängningsteknik möjliggör den perfekta spänningen av rulljalusan; samtidigt är den här typen av skärm mycket motståndskraftig mot vindbyar - upp till 145 km/h. Du kan välja olika färgversioner i båda grupperna.
Extra information:
Instruktioner för att mäta fönster vid beställning av skärmrullgardiner finns i mätfliken. Så här väljer du en färg - Färgerna på externa rullgardiner, inklusive rullgardiner, bör matchas med färgen på byggnadens fasad. Layouten på färgpaletten är sammansatt på ett sådant sätt att det är möjligt att korrekt matcha färgen på både nätet och tillbehören till byggnadsdesignen. Hur man monterar - Installation av skärmrulljalusier i en ny byggnad kan utföras av ett externt företag eller av köparen. Instruktionerna finns i monteringsanvisningen.