Träpersienner

Upptäck hemligheten bakom perfekta interiörer: Skräddarsydda träpersienner som kommer att förvandla ditt hem till ett paradis! med lameller 25 mm, 50 mm breda

Träpersienner 25 mm

Välkommen till en värld av elegans och komfort med vår exklusiva kollektion av 25 mm träpersienner. Gjorda för att mäta och skräddarsydda för dina individuella behov, dessa inredningsgardiner av trä är essensen av lyx och funktionalitet. Oavsett om du letar efter överdrag som kommer att förstärka ditt hems karaktär eller om du vill lägga till lite avskildhet utan att förlora naturligt ljus, har vi den perfekta lösningen för dig. Beställ idag och upplev den exceptionella kvalitet som Knall onlinebutik erbjuder! Kontrollera mer:

Träpersienner 25 mm , Träpersienner 50 mm , Träpersienner för

Träpersienner 50 mm

Öppna upp för elegans integrerad med exakt funktionalitet med våra skräddarsydda 50 mm breda träpersienner. Tillverkade av komponenter av utmärkt kvalitet, moderna träpersienner är höjdpunkten för teknisk precision och estetisk harmoni, vilket säkerställer effektiv hantering av ljus och avskildhet.

Träpersienner för...

Från klassiska arrangemang i vardagsrummet, via funktionella lösningar för kontoret, till unik design för skolan - våra trägardiner är det perfekta valet för alla inredningar. Letar du efter en snygg och praktisk rumslösning? Våra trägardiner ger komfort och avskildhet samtidigt som de håller en hög estetisk standard. Planerar du att fräscha upp utseendet på din matsal? Vi erbjuder ett brett utbud av färger och ytbehandlingar som ger värme och elegans till interiören.

Träpersienner

Egenskaper för träpersienner

Tack vare samlingen av ett brett färgområde dominerar de de mest fashionabla stilarna av inredningsdekorationer - Skandinavisk, Scandi Boho eller New Nordic. Gjorda för att mäta träpersienner är ett unikt element som skapar karaktären av interiören, de skiljer sig från konstgjorda träpersienner i en rad adjektiv: kvalitet, färg, service och i sin effektiva värmeisolering. I dagsläget utformas stora fönster, både i småhus och stadsbostäder, så de måste vara noggrant avskärmade, ofta endast på måttanpassade persiennerlösningar som kommer att passa och kunna monteras och servas. Fönsterutrymmet ska inte bara harmonisera med hela rummets färger, utan också mycket skickligt framhäva och komplettera dess samtida stil.

skräddarsydda träpersienner

Funktioner av trä persienner

Utöver det smakfulla utseendet och att det är praktiskt, är bra måttbeställda träpersienner också mycket effektiva för att skydda interiören mot solljus och värme.

De estetiska funktionerna i vår persiennkollektion baseras på de färger och högkvalitativa material som används i produktionen. Vårt högkvalitativa trä kommer i olika nyanser och tack vare målade ytbehandlingar har det ett brett färgområde. Genom att välja denna typ av persienner kan du gå med antingen en ljusare färg som vitt (väldigt ofta valt för vita fönster) eller välja mörkare nyanser, här går färgpalettkollektionen upp till jämn svart.

Det äkta trämaterialet är väldigt universellt och det passar bra med interiörerna där det finns olika färgaccenter: vitt, beige, grått, men också mer intensivt, t.ex. grönt, blått, grafit eller svart. Det är dock nödvändigt att kontrollera vilken färgpalett som finns i särskilda produktgrupper av trä persienner (typ av lameller). Estetiken gäller också kvaliteten på utförande, tack vare vår arbetares utmärkta service kan du vara säker på att våra mörka trä persienner till billigaste priser inte kommer att orsaka några problem och kommer att vara lätta att serva inklusive rengöring.

Skydd mot solljus är relaterat till lamellerna. Det finns tre olika bredder på våra lamellgardiner för fönster: 25 mm, 50 mm eller 65 mm. Alla bredder manövreras identiskt med en enkel sladdmekanism. Lamellerna kan dras helt uppåt och avslöjar därmed glaset. Efter att trärullgardiner har sänkts regleras graden av ljustillförsel och infallsvinkeln genom att ändra lamellernas position. Träpersienner har en annan viktig egenskap - på grund av materialet de är gjorda av är lamellerna tjockare än i vanliga pvc-persienner och därför ger de, när de täcks, inte bara skugga utan också kallare temperaturer. Lamellernas bredd påverkar storleken på fönstret där locket kan synas. För mindre inglasning rekommenderas en bredd på 25 mm så att luckan inte verkar för tung och för stor. Större glas kan täckas med lameller 50 mm och 65 mm breda, vilket passar fint med stora glas.

trä persienner bälte stege

Rullgardiner i äkta och imiterat trä och deras utseende

Fördelen med en träpersienn är också att den ser väldigt dekorativ ut inte bara från insidan, utan även från utsidan, och på så sätt dekorerar utseendet på husfasaden. Nytt är 65 mm breda träpersienner. Bredare lameller gör att när vi ställer persiennerna i öppet läge blir det mer utrymme mellan lamellerna och därmed kommer mer ljus in i inredningen. Deras fördel är utan tvekan en mer kompakt design - i hopfällt läge (uppdraget) tar de mindre plats på grund av att lamellerna är bredare, så du behöver mindre av dem. Den mindre volymen gör att träpersiennerna kan användas med en låg fönsteröverstycke, vilket ofta var omöjligt med de mindre lamellbredderna. Variationen av bredder påverkar persiennernas vikt och påverkar därmed servicemetoden och monteringen. Persienner med 25 mm breda lameller kan monteras på vägg och tak, men även i fönstrets karm. Tack vare användningen av sidovenstyrningar förhindras den fula effekten av att remsorna sticker ut ur glaset vid montering på fönstrets ram. I sin tur rekommenderas persienner med bredare lameller (50 mm och 65 mm) att monteras på vägg eller tak.

färg trä persienner

Ytterligare information

Hur man mäter
När du gör en beställning på vår hemsida, vänligen ange måtten på de beställda träpersiennerna. För att göra detta, gå till fliken Mätning. Det finns exakta instruktioner om hur man korrekt mäter träpersienner och undviker risken att göra fel.

Hur man monterar
Du kan själv montera persienner uk - instruktionerna finns i monteringsanvisningar. Lameller av denna bredd är främst avsedda för större fönster; de passar bättre in i rymligare interiörer. I det här fallet kan det hela vara ganska tungt, eftersom deras lameller är tjockare än aluminiumpersienner. Därför, i fallet med en större produkt, är det värt att överväga att beställa monteringen till specialister.


Är träpersienner ekologiska?

Många företag erbjuder träpersienner från en certifierad, hållbar källa, vilket gör dem miljövänliga alternativ.

Kan jag installera träpersienner själv?

Om du har grundläggande gör-det-själv-färdigheter bör det inte vara ett problem att installera träpersienner. Många kit kommer med steg-för-steg-instruktioner.

Vilka är skillnaderna mellan träpersienner och persienner gjorda av annat material?

Träpersienner ger ett naturligt, varmt utseende och är ofta mer hållbara än sina syntetiska motsvarigheter. De är dock oftast dyrare och kanske inte lämpar sig för rum med hög luftfuktighet.

Är träpersienner energieffektiva?

Trä har naturliga isolerande egenskaper, vilket kan hjälpa till att hålla ett rum varmt, men generellt är skillnaderna och energieffektivitet jämfört med andra material minimala.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med träpersienner?

Fördelar inkluderar estetik, hållbarhet och naturlig karaktär. Nackdelar kan inkludera högre kostnader och begränsningar vid användning i miljöer med hög luftfuktighet.

Är träpersienner motståndskraftiga mot skador?

Trä är ett hållbart material, men det är inte motståndskraftigt mot kraftiga stötar eller repor. Korrekt skötsel och noggrann användning är nyckeln till att hålla dem i gott skick.

Vilka kontrollmekanismer finns för träpersienner?

Styrningen kan vara manuell, med hjälp av strängar, eller automatiskt, tack vare elektriska mekanismer eller till och med integrerad med smarta hemsystem.