Eyelet Gardiner

Eyelet Gardiner på ringar är det mest klassiska sättet att hänga dekorativa gardiner. Ringdiameter 4cm, förstyvningsbältes bredd 10cm. De är placerade ovanför fönstret.

Grommet draperier

Förhöj det estetiska överklagandet och funktionaliteten i alla inre utrymmen med skyddsgardiner, en lyxig fönstertäckningslösning som kombinerar innovation med hävdvunna designprinciper. Bestående av högkvalitativt tyg gängat genom slanka metallöglor, ger grommet draperier en felfri, böljande drapering som ger både visuellt djup och taktil rikedom till alla rum. Dessa noggrant utformade fönsterbehandlingar ger sömlös ljusfiltrering, förstärker atmosfären samtidigt som de erbjuder exceptionell integritet. Deras inneboende hållbarhet härrör från robusta europeiska komponenter, medan den enkla installationen möjliggör enkel anpassning, sömlöst integrerad med moderna eller traditionella designmotiv. Noggrant konstruerade grommetdraperier exemplifierar en optimal blandning av elegans, hållbarhet och funktionell effektivitet, och förvandlar bara fönster till fängslande fokuspunkter. Kontrollera mer:

Grommet draperier

Eyelet Gardiner

Funktioner av dekorativa Eyelet Gardiner och nät gardiner

Skillnader i tjocklek påverkar gardinernas funktion; de kan ersätta gardiner och släppa in mer ljus i rummen. Skillnaderna i tjocklek gör också att gardinerna även kan användas i rum med mindre utrymme. På grund av det faktum att gardinen skapar något som en ram runt fönstret och inte kan integreras i dess utrymme, i mindre interiörer, bör mer ömtåliga och släta tyger, utan mönster, användas.

Material och färger

Utbudet av dekorativa gardintyger är mycket omfattande. Valet gäller färger, materialtjocklek, texturer och ornamentala mönster. Alla tyger är naturliga. De är också av hög kvalitet. Dessutom låter erbjudandet om skräddarsydda gardiner dig anpassa det till fönster med olika, inklusive icke-standardiserade, dimensioner.

Men om dekorativa gardiner ska dyka upp i mindre interiörer är det värt att välja ett slätt material, utan dekorativa mönster eller dekorationer. Dessutom bör färgerna vara ljusare här för att undvika den optiska effekten av att minska storleken på rummet så mycket som möjligt.
Gardiner på ringarna

Mer ömtåliga och lättare tyger kommer också att fungera bra i rum som vardagsrum (ofta kopplade till köket), dvs där vi behöver mycket ljus under dagen. Denna typ av tyg kommer att dämpa ljuset och skugga inredningen, men inte helt skära bort solens strålar. Däremot kommer tjockare tyger att fungera bra där ljuset ska blockeras, t.ex. i ett sovrum. Det behöver inte bara mer kylning (solskydd under dagen), utan också för att stänga av flödet av artificiellt ljus på natten.

I stora utrymmen kan du säkert använda material i mörkare färger, som kännetecknas av en tjock struktur och/eller dekorativa mönster. I ett stort rum kommer gardinen inte att minska sin storlek, vilket kommer att göra utrymmet varmare och mysigare. Desto mer nu när sådana gardiner ofta står helt öppna på dagarna; utrymmet i fönstret är öppet och interiören är full av ljus.
Skräddarsydda vågiga gardiner

Gardinsystem för rörformade gardinstänger

Rörformade gardinstänger är det mest klassiska sättet att hänga upp dekorativa gardiner. De är placerade ovanför fönstret. De kännetecknas av hög kvalitet och minimalistisk design. De stödjer gardinmaterialet, och smälter samtidigt in med det tack vare sina klassiska färger. Det är naturligt att gardinerna dagligen kan öppnas och stängas ofta; Därför, när du köper dem, bör längden mätas på lämpligt sätt. Helst ska de sluta ca 1,5 cm över golvet. Genomföringar underlättar öppning och glidning. Gardinerna på genomföringarna är gardiner med metallringar insydda i hålen, tack vare vilka det hela lätt glider över gardinstången.

Ytterligare information

Hur man mäter
Gardiner mäts i meter; efter att ha fastnat på Microflex-ringar eller krokar blir det hela dubbelt så litet. Ringarna (guiderna) har en diameter på 4 cm, setet innehåller 6 ringar per 1 meter. Vid mätning bör man anta att gardinen ska sluta 1,5 cm över golvet. På så sätt blir botten inte smutsig när du skjuter in/ut den.

Hur man väljer en färg
Gardiner kan ha mörkläggningsfunktion, då kan du välja mörkare färger och en tjockare struktur på tyget. De kan även fungera som gardiner och då är de sydda av ömtåliga och genomskinliga material. Valet beror ofta på rummets funktion, till exempel i sovrummet behöver du mer mörkläggning, och i köket eller i vardagsrummet - mindre. Färgerna på gardinerna beror också på hur inredningen är ordnad; denna stil kan påverka färgen, strukturen på tyget eller valet av tyg med ett mönster. Storleken på interiören kan också avgöra färgen; i de mindre bör persienner i mörka färger inte dyka upp, eftersom de kan göra dem optiskt mindre.

Hur man monterar
Gardinerna kan hängas på rörformade gardinskenor eller speciella Microflex krokar. I båda fallen kommer tyget att vara estetiskt tilltalande. I vår butik finns även elektriska gardinskenor, som gör det mycket lättare att flytta gardinerna. Detta kommer att vara av särskild betydelse i fallet med stora storlekar av gardiner som beställs och när tyget som de ska sys av kommer att vara tjockt, och därför också tyngre.

Hur man städar
Gardiner kan tvättas i maskin och sedan strykas - enligt instruktionerna på tyget. För överdimensionerade gardiner/gardiner som inte är maskintvättbara, använd tvättservicen.

Varför köpa gardin i Knall onlinebutik?

Vår onlinebutik ger kunderna ett exceptionellt sätt att inreda sitt hem. En stor del av våra produkter, inklusive gardinhängare, elektriska gardinstänger för skurar och viktigast av allt nya gardiner själva, tack vare det kommer alla våra kunder att kunna få de perfekta gardinerna för sig själva. Med en skräddarsydd produkter kommer ytterligare fördelar - vi kan matcha färger perfekt till interiören, tack vare en bred färgpalett. Det är inga problem att köpa gardintillbehör till våra produkter.