Uterumsgardiner

Uterumsgardiner för glastak

Uterumsgardiner

Egenskaper för vinterträdgårdstakpersienner

Uterumstakpersienner är en typ av takpersienner. De skyddar takfönster, genomskinliga tak, vinterträdgårdar och alla typer av glasbilag, som är täckta med en plan eller sluttande yta, från solen.

Uterumsrum är ett mycket bra sätt att få extra utrymme för avkoppling, som smidigt förbinder huset med trädgården. Detta utrymme är inte bara en extra plats att koppla av, utan också en effektiv arkitektonisk procedur som gör att du kan skapa en originell och grön plats året runt. Mycket ofta, under de kalla månaderna, saknar vi vårens frodiga gröna. Det inglasade uterummet kan vara en oas av växtlighet och avkoppling. Dessutom kan du också odla mer exotiska växter i den.

Men på grund av inglasningen måste ett sådant rum noggrant skyddas mot solen. Även om det är behagligt varmt på vintern, blir innetemperaturen outhärdlig på senvåren och sommaren. En sådan plats kan inte likna ett växthus. Med antagande är det tänkt att fungera som avkoppling och det kan inte vara varmt i det. Den idealiska lösningen är användningen av vinterträdgårdstakpersienner, som effektivt skuggar hela takytan, och samtidigt ser väldigt stiliga och estetiska ut. Uterumstakgardiner används för att skugga stora och plana ytor (horisontellt och diagonalt). Uterum på taket

Funktioner av vinterträdgården tak persienner

Uterumstakgardinen skyddar takets yta och håller en behaglig temperatur inne i rummet. Luftkonditioneringsaggregat installeras ofta i uterum och en persienn av denna typ minskar förbrukningen av luftkonditionering och minskar därmed energikostnaderna.

Energibesparing är därför en av de främsta fördelarna med uterumstakpersiennerna. Uterums interiörer är mycket imponerande – både sett från utsidan och inifrån. Men de kräver luftkonditionering, särskilt när klimatförändringarna gör somrarna mycket varma och de höga temperaturerna kvarstår till sent på dagen.
på hösten. Det horisontella takskyddet skyddar effektivt mot överhettning och minskar därmed behovet av att starta luftkonditioneringen.

En mycket viktig fördel är också den höga kvaliteten och funktionaliteten hos uterumstakpersiennerna. Strukturella element som: kassetten, styrningarna och bottenbalken är gjorda av extruderad aluminium och pulverlackerade, tack vare vilket deras yta är skyddad mot de skadliga effekterna av UV-strålning och effekterna av faktorer som regn eller vind. Detta resulterar i ett långvarigt underhåll av överdragets estetik. Tyget i sig kännetecknas också av hög kvalitet som säkerställer dess hållbarhet, och ett speciellt spänningssystem gör att tyget kan arbeta på plana och sneda ytor.

Uterumstakpersiennen är en kombination av effektiv skuggning av inglasade rum med en enkel och estetisk struktur. glastaksystem

Typer

Uterumstakpersienner som erbjuds i Knall-butiken kan installeras i och utanför uterum; kontrollerna är rent elektriska. Produkten är utrustad med speciella aluminiumfästen som möjliggör snabb och enkel montering.

Persienner kan täcka stora ytor av glastak, modulär installation är också möjlig. Det inbyggda tygspänningssystemet bibehåller sin spänning även med en stor yta, tack vare vilken den utvecklade persiennen inte förlorar sin estetik. Kassetten är horisontell, men systemet fungerar i alla lutningsvinklar. Hela strukturen är gjord av högkvalitativt aluminium, motståndskraftig mot väderförhållanden, och färgpaletten på tygerna är omfattande. Det låter dig välja locket till färgen på fasaden (om persiennen är installerad utanför) eller till stilen på inredningen (om persiennen är installerad inuti), och därmed behålla ett smakfullt utseende byggnad eller interiör.

Produkten har utrustats med möjlighet att använda väderautomation som låter dig styra mängden infallande ljus.

Ytterligare information

Hur man mäter
Uterumstakgardiner används för att skydda glastak, takfönster etc. De tillverkas i specifika storlekar. Du kan dock kombinera dem modulärt och på så sätt täcka motsvarande yta.

Hur man väljer en färg
Uterumstakgardiner används till exempel i så kallade uterum, vars glasade tak ska skyddas effektivt mot solen. På grund av den funktion de ska utföra väljs deras färg så att de harmoniserar både med färgen på byggnadens fasad och stilen på rummets inredning, som ska skydda mot solen.

Hur man monterar
Eftersom vinterträdgårdstakpersienner täcker glasade ytor är det bättre att ge ett professionellt företag i uppdrag att installera dem. För självmonteringsinstruktioner, klicka här Monteringsanvisning

Hur man städar
Uterumstakpersienner är en specifik typ av lock som är utformade för att täcka glastak installerade på deras inre eller yttre sida. På grund av det faktum att hålla dem rena, är det bättre att beställa ett företag som arbetar med det professionellt.