Myggnät för dörrar

Myggnät för dörrar - Sväng- och veckade dörrmyggnät efter mått

Myggnät för dörrar

Dörrmyggnät - Funktioner

Dörrmyggnät är praktiska överdrag som tillsammans med fönsterskärmar skyddar hem eller lägenheter från insekter. Med stigande temperaturer blir insekter särskilt aktiva, särskilt nära vattendrag och grönområden. Vackert väder uppmuntrar till att öppna fönster och balkongdörrar, men av rädsla för insekter begränsar många att vädra sina rum. Praktiska myggnät skapar en barriär, så du behöver inte begränsa dig på det här sättet.

Med den här typen av myggnät kan du öppna alla dörrar på vid gavel och njuta av frisk luft. Den speciella nätstrukturen säkerställer att ingen insekt tränger in i den, vilket ökar komforten hemma. Insekter bär på farliga bakterier och kan orsaka allergier. Myggnät är nästan 100 % effektiva så du behöver inte oroa dig för det.

dörrmyggnät efter mått

Myggnät - Funktioner

Dörrmyggnät hindrar insekter från att komma in i rum med små näthål på 1x1 mm. Tillverkade med tunna glasfibersnören och skyddade med ett PVC-skikt, de är sol-, regn- och vindbeständiga. Aluminiumprofilerna är lätta, motståndskraftiga mot skador och korrosion, vilket säkerställer långvarig funktionalitet. Rätt anpassade till dörröppningen erbjuder dessa måttanpassade myggnät effektivt skydd.

Myggnät - Typer

Myggnät kan skydda balkong, uteplats och entrédörrar. I Knallbutiken erbjuder vi flera typer:

  • Vingdörr myggnät,
  • Myggnät med veckade dörrar.

Vingdörrsmyggnät öppnas i motsatt riktning mot de rätta dörrarna, utrustade med solida gångjärn och ett praktiskt handtag. Vygnät med veckade dörrar sparar utrymme och fungerar även med stora dörröppningar (upp till 4 meter). Nätet viks ihop till ett dragspel och gömmer sig i sidoprofilen. Alla system hindrar inte dörranvändning; flugnätet kan öppnas, rullas ihop eller vikas med en rörelse.

balkongdörr myggnät

Myggnät - tillgängliga system

De erbjudna myggnäten är lämpliga för intern och extern installation. Praktiska insektsskydd är lämpliga för montering i balkongdörrkarmar, terrasser, entréer och andra dörrar. Tillsammans med måttanpassade fönsterflugnät bildar de en barriär mot insekter. Regelbunden rengöring med en mjuk svamp eller trasa rekommenderas för att bibehålla funktionaliteten.

Myggnät – Färger

Myggnäten kan se ut som en integrerad del av dörrarna. Välj färg på profilerna för att matcha resten. Tillgängliga färger inkluderar:

  • Antracit,
  • Vit,
  • Brun.

Träimiterade varianter i valnöt och ek finns också. Välj färg på nätet: grått (nästan osynligt) eller svart (minimerar risken att råka gå in i ett stängt myggnät). Det breda utbudet av färger möjliggör enkel matchning till dörrsnickeriet, vilket ger ett effektivt skydd mot insekter.

Myggnät för dörrar

Myggnät är barriärer mot myggor och andra insekter, viktiga i Europa. Högkvalitativa produkter, som de som erbjuds av Knall, använder europeiska komponenter för hållbarhet och effektivitet.

Dörrmyggnät från Knall

Knall dörrmyggnät skyddar mot insekter, vilket garanterar säkerhet och komfort. De tillför också estetisk charm till dörrar och fasader, med olika mönster och färger tillgängliga.

veckad dörr myggnät

Att välja produkter tillverkade av europeiska komponenter stödjer den lokala ekonomin och minimerar koldioxidavtrycket.

Installation av myggnät på dörren och sammanfattning

Gör-det-själv-installation av skräddarsydda myggnät är lätt. Knall erbjuder skräddarsydda myggnät för att passa olika dörrstorlekar och former, vilket säkerställer en perfekt passform. Dörrmyggnät är praktiska, betonar hemkaraktär och komfort och återspeglar ekologisk medvetenhet. Knall erbjuder estetiska och hållbara myggnät för att möta individuella behov.

Ytterligare information

Hur man mäter
Instruktioner för att mäta fönster för myggnät finns i måtten fliken. Ett måttanpassat myggnät garanterar ett effektivt skydd mot insekter.

Hur man väljer en färg
Färgen på myggnätet ska matcha fönsterramen för en estetisk look. Tillverkad av glasfiber, nätet är fint och tunt, vilket gör det praktiskt taget osynligt.

Hur man installerar
Två typer av myggnät finns tillgängliga: inramade eller veckade. Monteringsanvisningar finns i fliken hur man mäter.

Hur man rengör
Myggnät kan enkelt demonteras och rengöras med en högtryckstvätt eller svamp. Under användning, torka av med en fuktig trasa/svamp utan att trycka för hårt.