FAQ

Uteplats markiser

Den perfekta lösningen för att skapa skugga på terrasser. Deras solida konstruktion och hållbara material ger skydd mot sol och lätt nederbörd. Lätt att använda, ofta utrustade med automatiska utfällnings- och indragningsmekanismer, de anpassar sig till en mängd olika arkitektoniska stilar.

Verandamarkiser

Speciellt designad för användning på verandor och täckta uteplatser. De kännetecknas av hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden. Deras design tillåter full användning av utomhusutrymmet, vilket skapar en behaglig skugga och skydd mot regn.

Balkongmarkiser

Perfekt för lägenheter med balkong. De ger skugga och avskildhet utan att ta upp mycket plats. De är lätta att installera och använda, och deras variation av färger och mönster gör att du kan matcha dem till vilken balkongstil som helst.

Sidomarkiser

De ger extra skydd mot sol och vind på terrassen eller balkongen. De är perfekta för att skapa ett intimt utomhusutrymme. Lätt att använda, det kan snabbt vikas ut eller gömmas när de inte behövs.

Fönstermarkiser FAKRO

Ofta kallade skärmgardiner, de monteras direkt ovanför fönstren och skyddar interiören mot överdriven värme och solljus. Den eleganta designen kombineras med funktionalitet, vilken utrustning som behövs för att använda luftkonditionering under varma dagar minskar.

Utvändiga persienner

Externa persienner, som inte bara är ett praktiskt utan också ett estetiskt inslag i fasaden. De erbjuder utmärkt kontroll över solljus samt värmeisolering, vilket ökar byggnadens energieffektivitet.

Rulljalusier

De ger skydd mot sol, regn och till och med buller. Öka integritet och säkerhet. De finns i många stilar och färger, de är lätta att använda och kan förses med ett automatiskt styrsystem.

Pergolor

Perfekt för att skapa ett snyggt, täckt utrymme i trädgården eller terrassen. Pergolor är inte bara funktionella, utan de lägger också till elegans till alla utomhusutrymmen genom att du kan odla klätterväxter för extra skugga och dekoration.

Takpersienner

Speciellt designad för takfönster skyddar effektivt mot solen och ger värmeisolering. Deras variation av färger och mönster gör harmonisk integration i alla interiörer.