Aluminium persienner 25mm - Z25 517 Blue Navy

/

Aluminium persienner 25mm

utvikt
2 cm cm 15.5 cm 1.5 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Aluminium persienner till storlek 25mm, aluminium persienner utrustade med 25mm lamellflikar Blått är en av de vanligaste färgerna i vår vardag. Det är en färg som förknippas med lugn, harmoni och stabilitet, vilket gör att den ofta används i olika typer av inredning. Inom psykologin är denna färg också förknippad med känslor som stöd och lojalitet. Färgen blå återfinns också ofta som den ledande färgen inom logotyper i olika branscher, eftersom den förknippas med professionalism och trovärdighet. När det gäller naturen är blå färgen på himlen och havet, vilket ger det en extra skönhet och mening. Det är värt att notera att denna färg är universell och kan användas i olika stilar och arrangemang, eftersom den matchar många andra färger och lägger till elegans och lugn till rummen.

Aluminium persienner 25mm

Aluminiumgardiner försedda med 25 mm lameller med repstege
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt passform of aluminium blind

perfekt passform

Aluminiumgardiner 25 mm till storlek är idealiska för att dekorera och mörka kontoret, vardagsrummet, badrummet eller barnrummet.

Deras lätta och ergonomiska utseende och behagliga pastellfärger kommer att öka komforten och intimiteten i alla rum och skydda mot överdrivet solljus. Trots många års existens på marknaden är persienner fortfarande ett funktionellt avskärmningssystem som gör att du fritt kan reglera ljuset som kommer in i rummet. Utvecklingen av persienner har gjort det mer attraktivt genom att introducera dess olika former

Vi tillverkar alla våra persienner efter storlek, varför de alltid är perfekt matchade.

Egenskaper Aluminum venetian blinds 25mm

Blindegenskaper

 • Slutaren är gjord på en ränna i aluminium med 25 mm breda lameller
 • efter vikning av persiennerna upptar aluminiumlamellen ca 7 % av höjden + 2,5 cm övre ränna
 • 25 mm träliknande slutare (trälook) är gjord med ett övre rännskydd och en bottenbalk i trä i en färg som liknar färgen på lamellerna
 • priset på persienner inkluderar övre rännbeslag (twisty)
 • Som standard har rullgardinen inte sidostyrning eller nedre ränna spärrar
 • blindtillbehör (övre ränna och snören) liknar färgen på lamellerna. Längden på kontrollerna är ca. 3/4 av längden på hela mörken.
 • små skillnader i nyanser av lameller är tillåtna
 • version med elmotor (24V) tillgängliga färger på motorn är vit, beige, silver
 • elmotorn har funktioner - roterande lameller.
 • Finns i maximala mått:
  Maximal bredd: 1900 mm (190 cm)
  Maximal höjd: 2600 mm (260 cm)
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter