Dekorativa julgardiner

« Tillbaka till bloggen

Julen närmar sig med stormsteg. Du kan se juldekorationer och ljus överallt. Den första produktionen av julpepparkakor har startat. Vi börjar sakta tänka på hur denna speciella tid ska organiseras. Under julen är det viktigaste stämningen. Dock är dofterna av traditionella rätter och inredningen av huset lika viktiga. Allt som utgör julens unika och unika atmosfär.

Dekorationer inkluderar ett festligt bord och tillbehör som syns i hela huset. Dukning. Doften av en fräsch julgran och mittpunkter på borden. Men inte bara det. Juldekorationer syns också i fönstren. Stående och hängande vass, lampor eller ljus. Dekorativa blir också mer och mer populära julgardiner .

Julgardiner innehåller både färger och dekorativa mönster förknippade med julen. Ett sådant lock kommer att framhäva atmosfären och ge ditt hem en speciell julstämning.

Festligt utseende av fönster

Fönstrens dekoration kompletterar inredningen av hela huset. Under julen kan du dessutom framhäva hela inredningen genom att hänga upp julgardiner.

Låt oss börja med färgschemat. I åratal förknippar vi julen med en kombination av flaskgrönt och rött. Om du gillar starkare färgaccenter kan du välja en sådan lösning. Velourgardiner är också på modet nuförtiden. Grönt eller rött i kombination med detta material ser väldigt festligt ut. Du kan också kombinera till exempel färgen grön med ett rött skärp som draperas genom gardinen. Man bör dock komma ihåg att i mindre interiörer kan den mörkare och intensiva färgen på gardinerna orsaka en optisk reduktionseffekt och dominera interiören. I sådana fall är det bättre att välja en ljus och neutral färg på gardinerna, där julstämningen kommer att betonas av dekorationer. De kan bara knytas halsdukar i färgerna grönt och rött. Men inte bara det. Julens färger är också släckt guld, granat (ofta kombinerat med silver).

Dekorativa mönster är en mycket intressant lösning för semestergardiner. Den är även en bra idé att använda i större och mindre hem. Dekoren kan visas överallt eller längst ner på slöjan, men bakgrunden kan förbli ljus. Dekorativa mönster är broderade i olika färger: grönt, rött, guld, marinblått eller silver; färger förknippade med julen. Dessa kan vara geometriska mönster eller former av grannlåt, gröna eller snötäckta grenar av en julgran eller Betlehemsstjärnor. Dekorativa gardiner har även sagomönster: tomtar, renar och karaktäristiska jultomtar. Sådana gardiner kan ge en festlig atmosfär till ett barns rum.

Julgardiner är gjorda av naturliga tyger som är slitstarka och väldigt estetiska. Gömda efter jul kommer de att behålla sitt vackra utseende länge. Desto mer eftersom julens dekorationer och färger är universella. De tappar inte sin relevans. De har följt oss i flera år och är förknippade med denna speciella tid på året.

Shopping i Knall

Gardiner i vår butik, de sys till angiven storlek, som måste anges vid beställning. När du lägger en beställning bör du även välja färg, typ av tyg och/eller eventuellt dekorativt tryck. Vi erbjuder gardiner på snygga ringar eller speciella Microflex krokar. I erbjudandet ingår även elektriska gardinskenor, som är perfekta för större storlekar av dekorativa gardiner. De gör det lättare att flytta gardinen och håller den estetiskt tät.

Blogg

Produkter som kan intressera dig

Kolla också.

Sankt Nikolaus och den stora förändringen

Sankt Nikolaus och den stora förändringen

Tomten tittade dystert på tallriken som låg ett enstaka salladsblad på. - Vad är detta? frågade han bistert. – Lunch – svarade fru Tomten kallt. Tomten suckade...

Mer »

Modern hemtjänst, dvs hemautomation

Modern hemtjänst, dvs hemautomation

De gånger då den modiga Marysia från filmen "Wanted, Wanted" kämpade med vardagliga hushållssysslor med hjälp av olika apparater som hon opererade med mer eller...

Mer »

Alla artiklar och tips »