Skydda ditt hem från värmen: De bästa fönsterprodukterna för sommaren

« Tillbaka till bloggen

Sommaren ger varma dagar och intensivt solljus, vilket kan förvandla ditt hem till en riktig ugn. För att upprätthålla bekväma förhållanden inomhus är det värt att investera i produkter som effektivt skyddar din interiör från värmen. Här är en översikt över de bästa produkterna som finns hos Knall som hjälper dig att hålla dig sval och bekväm hemma även under de varmaste dagarna.

Externa solskyddsgardiner

Externa solskyddsgardiner är en av de mest effektiva lösningarna i kampen mot värme. Monterade på utsidan av byggnaden blockerar de solens strålar innan de når glaset, vilket avsevärt minskar uppvärmningen av interiören. Dessa persienner finns i olika alternativ, såsom aluminium eller plast persienner, som erbjuder utmärkt värmeisolering.

Fördelar med externa skyddsgardiner:

Blockerar effektivt UV-strålar
Minska luftkonditioneringskostnaderna
Förbättra säkerheten med inbrottsskyddsfunktion
Ytterligare ljudisolering

Skärm mörkläggning persienner

Skärmmörkläggningsgardiner är en modern lösning som ger ett effektivt solskydd samtidigt som det tillåter utsikt utanför. Gjorda av speciella tekniska tyger, skärmgardiner reflekterar solens strålar, vilket förhindrar att interiören värms upp.

Värmeskydd:

Blockerar solljus: Skärmtyger är designade för att blockera de flesta UV-strålar samtidigt som det låter naturligt ljus passera in i interiören.
Värmeisolering: Skärmgardiner minskar mängden värme som kommer in i rummet, vilket hjälper till att hålla en behaglig temperatur hemma.
Utsikt utanför: Den unika strukturen av skärmtyger tillåter en utsikt utanför, vilket är särskilt viktigt för stora fönster och glas.

Pergola i aluminium

Pergolor är eleganta och funktionella strukturer som inte bara pryder trädgården eller terrassen utan också ger ett effektivt solskydd. Med olika konstruktionsalternativ kan pergolor skräddarsys efter individuella behov och husets arkitektoniska stil.

Värmeskydd:

Skapa skugga: Pergolor skapar effektivt skuggade utomhusutrymmen, vilket hjälper till att hålla en lägre temperatur på terrassen och inne i angränsande rum.
Skuggkontroll: Moderna pergolor kommer ofta med justerbara tak eller integrerade persienner, vilket tillåter kontroll över mängden solljus som kommer in i interiören.
Estetik och funktionalitet: Pergolor tillför elegans till alla trädgårdar, och deras funktionalitet gör dem till en idealisk plats att koppla av även under de varmaste dagarna.

Automatiska fasadpersienner

Fasadgardiner kombinerar modern design med hög funktionalitet. Monterade på utsidan av byggnaden skyddar fasadgardiner effektivt interiörer från sol och värme.

Värmeskydd:

Blockerande UV-strålar: Tack vare speciella lameller reflekterar fasadpersienner solens strålar, vilket förhindrar att fönster och interiörer värms upp.
Ljuskontroll: Möjligheten att justera vinkeln på lamellerna tillåter exakt kontroll över mängden ljus som kommer in i rummet.
Estetik och hållbarhet: Tillverkade av högkvalitativa material, fasadpersienner är väderbeständiga och ger ett modernt utseende till byggnadsfasader.

Fakro vertikala fönstermarkiser

Fakro fönstermarkiser är den perfekta lösningen för den som effektivt vill skydda sin interiör från solen samtidigt som fönstren behåller det estetiska utseendet. Dessa markiser är monterade på utsidan, vilket ökar deras effektivitet när det gäller att blockera solljus.

Värmeskydd:

Effektiv solbarriär: Fakro-markiser blockerar solens strålar innan de når glaset, vilket avsevärt minskar uppvärmningen av interiören.
Skuggkontroll: Möjligheten att manuellt eller automatiskt styra nivån av skugga efter behov.
Väderbeständighet: Fakro-markiser är tillverkade av material som är resistenta mot UV-strålning, regn och vind, vilket säkerställer deras långa livslängd och tillförlitlighet.

Takpersienner för FAKRO och VELUX Fönster

Takpersienner är ett viktigt element för varje vind. De skyddar effektivt mot sol och värme, vilket är särskilt viktigt för takfönster som utsätts för direkt solljus.

Värmeskydd:

Effektiv mörkläggning: Takgardiner kan helt blockera solens strålar och förhindra att vindsrummen värms upp.
Värmeisolering: Dessa persienner skapar ett extra isolerande lager som hjälper till att hålla rummen svala även under de varmaste dagarna.
Enkel installation och manövrering: Takgardiner finns i olika alternativ och är lätta att installera och använda, vilket gör dem till en praktisk lösning för alla hem.

Balkong och terrass Markiser

Markiser är den perfekta lösningen för den som vill njuta av den friska luften på balkongen eller terrassen utan att ge upp skuggan. Markiser kan enkelt anpassas till individuella behov genom att reglera lutningsvinkeln och storleken på det skuggade området.

Fördelar med markiser:

Justerbar lutningsvinkel tillåter anpassning av nivån av skuggning
Brett utbud av färger och mönster att välja mellan
Vädermotstånd
Manuell eller automatisk styrning

Att välja rätt fönsterbeklädnad är nyckeln till att hålla en behaglig temperatur hemma under sommarvärmen. Knallbutiken erbjuder ett brett utbud av produkter som inte bara skyddar mot solen utan också förbättrar estetiken hos interiörer och byggnadsfasader.

Blogg

Kolla också.

Fasadjalusier - utvändigt solskydd

Fasadjalusier - utvändigt solskydd

Fasadpersienner är en modern och stilren typ av lock som monteras på utsidan av fönstren. De förknippas vanligtvis med stora, glasade byggnader,...

Mer »

Alla artiklar och tips »