Vertikala persienner Classic 127mm - Belcanto 0150 White

/

Vertikala persienner Classic 127mm

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Vertikala persienner Classic 127mm Måtttillverkade Vertikala persienner i färgen Belcanto 0150 Vit, i Knalls webbutik. Vit är en av de mest utvalda färgerna i interiörer. Det förknippas med renhet, friskhet och elegans. Vit är också en neutral färg, vilket gör att den lätt kan kombineras med andra färger. I sovrummet kan du använda vita väggar och färgglada accessoarer för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. I köket och vardagsrummet kan vitt tillföra ljusstyrka och rymd till rummet, vilket är särskilt viktigt i små hus och lägenheter. Vit är också perfekt att använda som huvudfärg i minimalistiska interiörer, där några tillägg räcker för att ge rummet en personlig touch. I vilket fall som helst är vitt en universell färg som inte bara tillför elegans, utan också bidrar till att skapa en lugn atmosfär i interiörer.

Vertikala persienner Classic 127mm

Vertikala persienner Vertikal med fenor 127mm breda
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt matchning Vertical blinds Klassisk 127mm

perfekt matchning

Verticale 127mm persienner i den klassiska versionen är det perfekta alternativet till gardiner i lägenheter, hotell eller kontor. De är en mycket bra lösning på platser där det finns stora ytor att täcka. Vertikala är perfekta för att dekorera stora fönster, inklusive visningsfönster. De hjälper perfekt att skydda alla rum mot överdriven solexponering, samtidigt som de ökar känslan av mysighet och komfort. Mycket rika färger tillgängliga, såväl som olika typer av material, gör att du kan matcha dem till alla typer av interiör.

Vi tillverkar alla våra vertikaler i storlek, tack vare vilka de alltid är perfekt matchade.

high quality Vertical blinds Klassisk 127mm

Material av hög kvalitet

De vertikala persienner vi erbjuder är gjorda av utvalda material, vilket garanterar deras högsta kvalitet. Verticale är utrustade med mekanism av bästa kvalitet som gör att lamellerna kan flyttas och roteras .. Vår Verticale är en mycket praktisk, bekväm och estetisk lösning. Vertikala persienner som solskydd fyller perfekt sin funktion i hem, kontor, banker och hotell. Verticale är inte bara dekorativa fördelar, skapar en individuell och unik inredning, utan framför allt möjligheten till mycket exakt reglering av riktningen och mängden ljus som kommer in.

Typer av vertikaler Vertical blinds Klassisk 127mm

Typer av vertikaler

Verticale är en garanti för perfekt solskydd och en bra idé för att täcka stora ytor inne i byggnaden, som glasade väggar, separerande arbetsstationer eller dela konferensrum. I vår butik kan du köpa 4 typer av persienner:

 • Klassisk 127mmklassisk elegans, lameller 127 mm breda tillgängliga 2 färger på den övre skenan: vit och silver styrning med hjälp av kedja + snöre och elektrisk drivning alternativ, aluminium övre ränna med en klassisk form
 • Klassisk 89mmklassisk elegans, lameller 89 mm breda, 2 färger på den övre skenan tillgängliga: vit och silver styrning med hjälp av en kedja + snöre och elektrisk drivning, aluminium övre ränna med klassisk form
 • Premium 127mmprestigefylld halvrunda toppskena i aluminium finns i 5 eleganta färger: vit, silver, brun, svart och champagne. 127mm lameller, styrs med hjälp av kedja + snöre eller stång.
 • Premium 89 mmprestigefylld halvrunda toppskena i aluminium finns i 5 eleganta färger: vit, silver, brun, svart och champagne. Lameller 89mm, styrs med hjälp av kedja + snöre eller stav.
Egenskaper Vertical blinds Klassisk 127mm

Karakteristisk

 • mycket bekväm och enkel service
 • hög produktestetik
 • den övre skenan är gjord av aluminium
 • snabb montering med takklämmor eller på väggfästen
 • lameller av 89 eller 127 mm breda material
 • 5 unika topprälsfärger tillgängliga i premiumversion
 • ett brett utbud av färger och mönster av tyger med olika mörkernivåer, inklusive material med hygieniskt och icke brandfarlighetsbevis
 • möjlighet att använda elektrisk styrning
 • Maximal bredd: 4000 mm (400 cm)
  Maximal höjd: 4000 mm (400 cm)
vertical 1.png (763 KB) Vertical blinds Klassisk 127mm

Vertikal 1

Vertikal fönsterskydd är en idealisk lösning i kontor eller offentliga byggnader; det är också ett sätt att skapa skiljeväggar på t.ex. läkarmottagningar. Vertikal 1-serien innehåller lätta tyger i nyanser av ecru, med en annan tygväv eller applicerade dekorativa mönster i guld eller silver. Paletten innehåller även beige och bruna, granatäpplen och svarta. Vissa mönster har en gyllene tråd. Lamellerna finns i bredderna 89 och 127 mm.

vertical 2.png (1.52 MB) Vertical blinds Klassisk 127mm

Vertikal 2

Vertikal 2-serien erbjuder en omfattande färgpalett - från mer dämpade färger, t.ex. vit, ecru, beige, till t.ex. intensiv fuchsia, orange eller grön i två nyanser, ljusare och mörkare. vertikal kommer att skydda byggnader med stora glasrutor från solen. Materialremsorna sätts på en skena som är monterad i taket, så de kan också användas för att skapa mellanväggar. Vertikal finns i två bredder: 89cm och 127mm.

vertical 3.png (1.48 MB) Vertical blinds Klassisk 127mm

Vertikal 3

Vertical 3-serien är en samling av olika lamelltyger; både när det gäller färger och texturer på material. Paletten innehåller dämpade färger - alla nyanser av brunt (ljus och mörkare), marinblått och grått, samt vitt och svart. Det finns också mer intensiva färger - röd, lila och grön. I vissa mönster är tyget vävt med en ljusare tråd, vilket skapar en visuell melangeeffekt. Lamelltyget finns i två bredder, 89 och 127 mm.

vertical 4.png (1.37 MB) Vertical blinds Klassisk 127mm

Vertikal 4

Vertikal 4-serien innehåller släta tyger med en enhetlig färg och tyger med en oregelbunden struktur, vilket ger effekten av att accentuera individuella vävningar och som ett resultat intrycket av färgoregelbundenhet. Effekten är också synlig på avstånd. Serien är omfattande vad gäller färger, det finns mörka och ljusa färger i den; i olika nyanser. Dessutom finns det även intensiva färger som turkos, orange eller gult. Vertikal är ett mycket bra sätt att skydda företags eller institutioners huvudkontor med stora glasrutor från solen. Lamellernas bredd - 89 och 127 mm.

Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter