Träpersienner 50mm, bältesstege - 5012 oak

/

Träpersienner 50mm, bältesstege

utvikt
5.00 cm cm 15.5 cm 2.00 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Wooden blinds 50mm to size Träfärg är en av de mest tidlösa och universella färgerna som passar perfekt i många olika inredningsstilar. Dess naturliga, varma och mysiga karaktär gör den särskilt populär i sovrum och vardagsrum. Träfärgen går bra med pastellfärger och är en idealisk bakgrund för mer uttrycksfulla tillbehör, som kuddar, affischer eller gardiner. Dessutom är träfärgen mycket hållbar och kräver inte en ny förnyelse, vilket gör den till ett idealiskt val för personer som letar efter en hållbar och lättskött lösning. Det är värt att notera att träfärgen också är väldigt praktisk, eftersom den är lätt att matcha med olika möbler och tillbehör, vilket gör att du enkelt och snabbt kan ändra inredningsarrangemanget.

Träpersienner 50mm, bältesstege

Bambu- och trägardiner försedda med 50 mm lameller med bältesstege
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Perfect fit of wooden blind

Specialtillverkade persienner med bältesstege

Möjligheten att montera en skräddarsydd persienn till vilket fönster som helst ska inte underskattas. Detta gör att våra måttbeställda träpersienner kan monteras på alla fönster, även när vi har att göra med ett fönster med icke-standardmått. Som om det inte vore nog, tack vare möjligheten att beställa skräddarsydda persienner, kan samma stil bibehållas i hela byggnaden. Det är nödvändigt att ange dimensioner vid beställning. Samtidigt bestäms även priset på överdraget.

Våra skräddarsydda persienner i trä, korrekt dimensionerade och installerade, kommer att passa perfekt i alla fönstersänkningar eller fönsterkarmar.

Egenskaper Wooden blinds 50mm, belt ladder

Vad kännetecknar träpersienner?

  • 50mm träpersienner med bältesstege finns till försäljning på stålränna.
  • De har en maskeringsram, och ett av deras utmärkande kännetecken är närvaron av en lägre träbalk som liknar färgen på de nyanser som lamellerna är gjorda i.
  • I priset ingår även vridningar - toppkassettfästen.
  • Medelvikten på persiennerna är cirka 2,2 kg per kvadratmeter, och deras minsta bredd är 50 cm.
  • Det antas att persiennernas yta inte bör vara mer än 5 kvadratmeter.
  • Om spjälornas bredd är mindre än 70 cm, sitter snöret och reglagen på motsatta sidor av luckan. Men om den överstiger 70 cm - är de på samma sida. Kontrollerna är ungefär lika med spjälllängden.
  • Som standard är luckan inte utrustad med sidostyrningar och inte heller med bottenbalkkrokar.
  • Dess tillbehör liknar alltid färgen på lamellerna.
  • Både ringar och knutar syns på lamellerna. Det är dock inga fabriksfel, utan naturliga element som är typiska för trä.
  • Coulisse-företaget ansvarar för tillverkningen av motorn som lyfter, öppnar och stänger lamellerna.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter