Allmänna Villkor

Allmänna affärsvillkor

1. Omfattning

Följande villkor gäller för alla beställningar via vår webbutik. Vår onlinebutik vänder sig uteslutande till konsumenter.

En konsument är varje fysisk person som ingår en juridisk transaktion för ändamål som huvudsakligen varken är kommersiella eller egenföretagare. Entreprenör är en fysisk eller juridisk person eller ett partnerskap med rättskapacitet som vid ingåendet av en juridisk transaktion agerar i utövandet av sin kommersiella eller självständiga yrkesverksamhet.

2. Kontraktspartners, ingående av kontrakt, korrigeringsmöjligheter

Köpeavtalet ingås med KNALL

Genom att placera produkterna i onlinebutiken ger vi ett bindande erbjudande om att sluta ett avtal för dessa varor. Du kan initialt lägga våra produkter i kundvagnen utan förpliktelser och korrigera dina uppgifter när som helst innan du skickar din bindande beställning genom att använda de korrigeringshjälpmedel som tillhandahålls och förklaras i beställningsprocessen. Avtalet ingås när du accepterar erbjudandet för varorna som finns i kundvagnen genom att klicka på beställningsknappen. Direkt efter att du har skickat beställningen får du ytterligare ett bekräftelsemail.

3. Leveransvillkor

Utöver de angivna produktpriserna tillkommer även fraktkostnader. Du kan ta reda på mer om fraktkostnadernas storlek under erbjudandena.

Vi levererar endast med post. Det går tyvärr inte att hämta ut varorna själv.

Vi levererar inte till packstationer.

4. Betalning

Det finns inget postförskottsalternativ i vår butik. Fraktkostnaderna för Paypal eller banköverföring beror på vilket land vi skickar till.

Betalning i förväg
Om du väljer betalningsmetod i förväg kommer vi att ge dig våra bankuppgifter i ett separat e-postmeddelande och leverera varorna efter mottagande av betalning.

PayPal
Under beställningsprocessen kommer du att omdirigeras till webbplatsen för onlineleverantören PayPal. För att kunna betala fakturabeloppet via PayPal måste du vara registrerad där eller registrera dig först, identifiera dig med dina åtkomstuppgifter och bekräfta betalningsordern till oss. Efter att ha lagt beställningen i butiken ber vi PayPal att initiera betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av PayPal direkt efteråt. Du kommer att få ytterligare information under beställningsprocessen.

Faktura
Du betalar fakturabeloppet före mottagandet av varorna och fakturan genom överföring till vårt bankkonto. Vi förbehåller oss rätten att endast erbjuda köp på konto efter en lyckad kreditprövning..

5. Transportskador

Om varor levereras med uppenbara transportskador, vänligen rapportera sådana fel till levereraren så snart som möjligt och kontakta oss omedelbart. Utelämnandet av ett klagomål eller kontakt har inga konsekvenser för dina rättsliga anspråk och deras verkställighet, i synnerhet dina garantirättigheter. Däremot hjälper de oss att kunna göra våra egna krav gentemot transportören eller transportförsäkringen.

6. Garanti och garantier

Det lagstadgade ansvaret för fel gäller. Information om eventuella ytterligare garantier som kan gälla och deras exakta villkor finns med produkten och på särskilda informationssidor i onlinebutiken.

7. Tvistlösning

Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för onlinetvistlösning (OS) som du kan hitta här ec europa . Vi är varken skyldiga eller villiga att delta i ett tvistlösningsförfarande inför en konsumentskiljenämnd.