Påsk 2021 - dekorationer

« Tillbaka till bloggen

Påsken är precis runt hörnet. Det är dags att tänka på dekorationer som kommer att framhäva julstämningen och få huset att se unikt ut. Dekorationer visas inte bara på bord. Det finns även plats för dem på fönsterbrädor, små bord eller byråer.

I påskdekorationer kan man, förutom de element som är relaterade till deras symbolik, också se mycket glädje från våren. Det här är tiden då vi börjar njuta mer och mer.

Så vad är hett denna jul?

Naturen alltid. Naturliga element i dekorationer är alltid det som inte bör saknas i dekorationer. En bra idé är girlanger gjorda av kvistar eller rotting. Du kan köpa dem färdiga i olika färger. De skapar ofta redan förberedda påskdekorationer. Men du kan också dekorera dem själv. Använd klassiska julsymboler - färgglada påskägg, ett lamm, en kanin och en kyckling, samt mossa, färgglada band eller torkade tillbehör. En sådan vass kan stå på ett bord, men också på en fönsterbräda; den kan även hängas på dörren.

Färska blommor och en bas – de ska finnas även i våra hem under julen. Gula påskliljor eller färgglada tulpaner kan förvandla en interiör till en ovanlig plats. Dekorativa tillbehör är inte bara blommor. De är också figurer som symboliserar julen i form av en kanin, lamm, påskägg. De kan stå på ett bord eller en byrå nära en vas med blommor.

Var inte heller rädd för färger. År 2021 kommer grönt, gult, orange och blått att vara de mest fashionabla dekorationerna för påsk. Våren är dock så färgstark - varför inte använda våra favoritfärger i dekorationer? Vi skapar trots allt den bästa julstämningen själva – varje dekoration blir unik när den skapas med nöje och blir en plats där nära och kära möts.

Med anledning av den stundande påsken önskar vi våra kunder att det blir tid i sällskap med nära människor. En tid av frid och glädje och att glömma alla bekymmer.
Glad helg!
Knall team

Blogg

Kolla också.

Fönsterdekorationer till jul

Fönsterdekorationer till jul

Semestern närmar sig med stormsteg och som varje år åtföljs de av stor rusning. Laga mat, baka, leta efter och packa presenter, köpa en...

Mer »

Fönsterdekoration till påsk

Fönsterdekoration till påsk

Förbereder för påskdekor När påsken stadigt närmar sig, är nu det perfekta tillfället att fundera över hur vi ska dekorera våra interiörer för att förbättra...

Mer »

Påskfönsterdekorationer

Påskfönsterdekorationer

Påsken kommer. Vi börjar sakta fundera på dekorationer. Symboler som understryker den speciella julstämningen. Varje år är påskpynt också...

Mer »

Alla artiklar och tips »