Eleganta gardiner i inredningsarrangemang

« Tillbaka till bloggen

Ämnet inredning förblir alltid relevant. Nya och intressanta trådar dyker upp i den hela tiden. Modifieringar av stilar, nya material och deras texturer, förändringar i färger och tillbehör ... Allt detta innebär att när det kommer till sätten på vilka vi kan ordna inredning, är det ingen fråga om tristess. Speciellt i början av året när färsk information om nya trender dyker upp. Någonstans i fjärran kan du se våren, och det här är den bästa tiden att ändra arrangemanget av husets utseende.

En av de hetaste trenderna, som även fortsätter i början av 2020, är modet för naturliga accessoarer. Detta stödjer bland annat designers starka fokus på ekologi i de material, tillbehör och möbler som används, som ska renoveras allt oftare. På så sätt skapas riktiga dekorativa pärlor.

Gardiner passar perfekt in i denna trend. De är gjorda av material som är identiska med romerska persienner, som under en tid har ansetts vara en av de bästa tillbehören för minimalistiska, moderna inredningsmetoder. Denna metod för avskärmning av fönster rekommenderas främst i hus/lägenheter med större utrymme, så att de inte dominerar rummen och minskar deras optiska reduktion. Men på grund av det faktum att valet av färger och massiviteten hos materialen som gardinerna sys av är mycket stort, genom att välja ett lätt och lätt tyg, får vi dekoration som fungerar även i mindre interiörer.

Material och färger
Gardiner fungerar mycket bra i alla hemrum. Vi kan välja mellan många färger och texturer av tyger, och därför kan de enkelt anpassa sig till funktionerna i hemrummen; vara en dekoration och samtidigt skydda inredningen från solen.

Rum som kök eller vardagsrum behöver mycket solljus, dämpat under varma dagar. Här kan du välja gardiner av lätta och transparenta tyger. De kommer att skydda mot solen, men samtidigt göra huset fullt av ljus. Dessutom kan du välja ljusa färger som ger utrymme till interiören. En sådan kombination kommer också att tillåta användning av gardiner i lite mindre rum.

I sin tur kommer tjockare och mer massiva material att vara lämpliga för funktioner som främst är relaterade till invändig skuggning. De kommer att fungera bra till exempel i sovrum eller barnrum, dvs där det ska vara så svalt som möjligt under dagen, vid varmt väder och det ska vara mörkt under nattsömnen. Omfattande färger gör det enkelt att matcha dem till arrangemanget i enskilda rum, och barnrummen kan vara fulla av färger.

Gardiner - en ny produkt i Knalls webbutik
Genom att observera nya trender för att komplettera utseendet på moderna interiörer har vi utökat utbudet av Knall-butiken med gardiner. Tyger i denna produktgrupp är desamma som i romerska persienner - du kan välja mer ömtåliga, genomskinliga tyger, imiterande gardiner. Du kan också välja mer massiva material som gör att du kan skugga rummen, eller välja båda lösningarna, som matchar materialets tjocklek till rummets funktion. Ett brett utbud av färger gör att du kan välja ett enhetligt färgschema som matchar heminredningen, oavsett tygets tjocklek.

Högkvalitativa tyger och volanger gör att gardinerna ser mycket attraktiva ut. Det finns tre system att välja mellan: gardiner för rörformiga gardinskenor, för takskenor och Mikroflex, det vill säga små plastkrokar insydda i tyget.

Gardinsystem är en utmärkt lösning för att komplettera designen av moderna, minimalistiska interiörer, där naturliga tillbehör är en viktig del av inredningen.

Blogg

Produkter som kan intressera dig

Kolla också.

brun färg

brun färg

Brunt är en färg som förknippas med natur, jord och värme. Det är en varm och stabil färg, förknippad med säkerhet och oföränderlighet. I många...

Mer »

Persienner för badrummet

Persienner för badrummet

Persienner för badrummet - en praktisk och snygg lösning Persienner för badrummet är en extremt praktisk och snygg lösning som kommer att fungera i både...

Mer »

Art déco i inredningen

Art déco i inredningen

Dagens del av bloggen är tillägnad en annan stil som kommer att dyka upp i inredningen 2019 – art deco. Det här är en stil som är raka motsatsen...

Mer »

Alla artiklar och tips »