COSIMO interiör plisségardiner - Basel 1215 black - SALE

/

COSIMO interiör plisségardiner

utvikt
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Fönsterveck i storlek COSIMO, onlinebutiksveck Persienner plisségardiner med original "dragspel"-tyg Svart är en av de mest universella och tidlösa färgerna som ofta väljs för sin elegans och enkelhet. Svart förknippas också med kraft och styrka, varför det ofta används inom mode och design. Det tillför inte bara elegans, utan tillför också djup och mystik. Svart är också en symbol för renhet och ren form, varför det ofta väljs av designers och arkitekter som färg på väggar eller som ett komplement till inredningen. Slutligen förknippas svart också med allvar och respekt, vilket är viktigt inom många områden som näringsliv och politik. Svart är i alla fall en tidlös och universell färg som alltid kommer att ha sin plats i världen av mode, design, konst och arkitektur.

COSIMO interiör plisségardiner

Plisségardiner med original COSIMO-tyg
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Den perfekta passformen of COSIMO Pleated Blinds

Den perfekta passformen

Fönsterveck är fönsterbeklädnader som är perfekt anpassade efter kundens mått och behov. De är gjorda av lätt och hållbart material. Veckningarna är monterade på fönsterkarmen, vilket gör att de tar liten plats och inte blockerar ljus, samtidigt som de ger avskildhet och mörkar rummet.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Egenskaper of the Pleats

COSIMO 2SCOKU plisségardiner, designade för fönstermontering direkt intill rutan, erbjuder maximal platsbesparande. Lätt att manövrera med en handtagskontroll och med flyttbara övre och nedre profiler ger de komfort och snygg passform.

  • Plisségardiner tillåter täckning av alla delar av fönstret
  • Möjlighet att arbeta i alla plan från vertikalt till horisontellt
  • Mycket brett utbud av tyger
  • 16 färgalternativ för mekanismer.
  • Lämplig för ovanliga fönsterformer
  • Hög hållbarhet och materialhållfasthet
  • Möjlighet att använda eldrift
  • Montering på glaslister upphäver inte garantin på fönstren
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter