MGS dag- och nattgardin - frihängande, vägg- eller takmontering - DN 211 gray

/

MGS dag- och nattgardin - frihängande, vägg- eller takmontering

utvikt
4.4 cm cm 15.5 cm 1.67 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Zebra dag- och nattgardiner i fritt hängande system tillverkade i storlek MGS - vägg/tak, beställning onlinebutik Grått är ofta tänkt som tråkigt eller monotont, men det kan faktiskt vara väldigt elegant och stilrent. Det är en universell färg som lätt kan kombineras med andra färger, och dess subtila karaktär gör att du kan skapa ett harmoniskt och sammanhängande arrangemang. Grå är också perfekt för människor som vill skapa en lugn och avkopplande miljö. Tack vare sin neutralitet väljs ofta som färg för väggar, möbler eller textilier, eftersom det är lätt att komponera med andra element i inredningen. Den är varken för mörk eller för ljus, så den kan lätt anpassas till olika stilar och smaker. Sammanfattningsvis är den grå färgen värd uppmärksamhet och kan användas i många olika arrangemang och stilar, vilket skapar harmoniska och eleganta interiörer.

MGS dag- och nattgardin - frihängande, vägg- eller takmontering

MGS dag- och nattgardin kännetecknas av stor mångsidighet. Den kombinerar funktionerna hos en klassisk rullgardin med stilen och utseendet på rullgardiner i kassetten. Med universalhandtag kan persiennen monteras överallt.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt passform day and night blinds MGS

perfekt passform

"Frihängande MGS" - En MGS rullgardin kännetecknas av dess breda användningsområden. Den kombinerar funktionerna hos en fritt hängande persienn med stil och utseende hos en kassettgardin. Persiennen är perfekt för att dekorera och skugga ett kontor, ett vardagsrum, ett badrum eller ett barnrum. Den är perfekt för att skugga stora ytor. Estetiskt utseende, enkel installation - det här är funktionerna som gör rullgardinen så populär bland kunderna.

Alla våra persienner tillverkas efter mått, vilket alltid gör att de passar perfekt.

 MGS day and night blinds - free-hanging, wall or ceiling mounting

Egenskaper

  • en självbromsande kedjemekanism som gör det möjligt att stoppa rullgardinen i valfritt läge
  • tillgängliga färger på utrustningen (mekanism, handtag, kedja): vit, brun
  • en täckprofil som liknar en kassett
  • plain and day&night fabrics available
  • en möjlighet att täcka stora ytor
  • kan fästas på en vägg, ett tak, genom pinnar
  • operation av persiennen: en kedja
  • ett brett utbud av tygets färger.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter