Rullgardin - MGS halvkassett - A 601 Camila white

/

Rullgardin - MGS halvkassett

utvikt
4.4 cm cm 15.5 cm 1.67 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Rullgardiner - MGS halvkassett > Interiörpersienner > mörkläggning / mörkläggning > Måtttillverkade Interna rullgardiner Vit är en av de mest utvalda färgerna i interiörer. Det förknippas med renhet, friskhet och elegans. Vit är också en neutral färg, vilket gör att den lätt kan kombineras med andra färger. I sovrummet kan du använda vita väggar och färgglada accessoarer för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. I köket och vardagsrummet kan vitt tillföra ljusstyrka och rymd till rummet, vilket är särskilt viktigt i små hus och lägenheter. Vit är också perfekt att använda som huvudfärg i minimalistiska interiörer, där några tillägg räcker för att ge rummet en personlig touch. I vilket fall som helst är vitt en universell färg som inte bara tillför elegans, utan också bidrar till att skapa en lugn atmosfär i interiörer.

Rullgardin - MGS halvkassett

MGS rullgardin kännetecknas av stor mångsidighet. Den kombinerar funktionerna hos en klassisk rullgardin med stilen och utseendet på rullgardiner i kassetten. Med universalhandtag kan persiennen monteras överallt.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt passform roller blind MGS

perfekt passform

"Frihängande MGS" - En MGS rullgardin kännetecknas av dess breda användningsområden. Den kombinerar funktionerna hos en fritt hängande persienn med stil och utseende hos en kassettgardin. Persiennen är perfekt för att dekorera och skugga ett kontor, ett vardagsrum, ett badrum eller ett barnrum. Den är perfekt för att skugga stora ytor. Estetiskt utseende, enkel installation - det här är funktionerna som gör rullgardinen så populär bland kunderna.

Alla våra persienner tillverkas efter mått, vilket alltid gör att de passar perfekt.

mgs Roller Blinds - MGS half cassette

Egenskaper

  • en självbromsande kedjemekanism som gör det möjligt att stoppa rullgardinen i valfritt läge
  • tillgängliga färger på utrustningen (mekanism, handtag, kedja): vit, brun
  • en täckprofil som liknar en kassett
  • plain and day&night fabrics available
  • en möjlighet att täcka stora ytor
  • kan fästas på en vägg, ett tak, genom pinnar
  • operation av persiennen: en kedja
  • ett brett utbud av tygets färger.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter