VERANDA takmarkis rullgardin - AWN 2044 Vit

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

VERANDA takmarkis rullgardin

VERANDA takmarkis Markiser efter mått i färg AWN 2044 Vit, i Knalls webbutik. Vit är en av de mest utvalda färgerna i interiörer. Det förknippas med renhet, friskhet och elegans. Vit är också en neutral färg, vilket gör att den lätt kan kombineras med andra färger. I sovrummet kan du använda vita väggar och färgglada accessoarer för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. I köket och vardagsrummet kan vitt tillföra ljusstyrka och rymd till rummet, vilket är särskilt viktigt i små hus och lägenheter. Vit är också perfekt att använda som huvudfärg i minimalistiska interiörer, där några tillägg räcker för att ge rummet en personlig touch. I vilket fall som helst är vitt en universell färg som inte bara tillför elegans, utan också bidrar till att skapa en lugn atmosfär i interiörer.

VERANDA takmarkis rullgardin

VERANDA markiser
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit VERANDA roof awning roller blind

Veranda

Horisontell, textil slutare, designad för solskydd i takfönster och vinterträdgårdar. Dessa system kan användas antingen internt eller externt och är endast elektriskt styrda. Modulär montering är tillgänglig. Detta system är självbärande och fungerar i alla lutningsvinklar, samtidigt som kassettens horisontella position bibehålls. VERANDA har ett inbyggt tygspänningssystem.

high quality VERANDA roof awning roller blind

verandasystem

VERANDA-systemet har utrustats med ett tygspänningssystem som håller tygspänningen även på stora ytor. Rulljalusans konstruktionselement (kassett, styrningar, bottenbalk) är gjorda av extruderad aluminium och pulverlackerad, vilket skyddar ytan mot effekterna av UV-strålning och andra atmosfäriska faktorer. Tack vare detta kan produkten användas både inom och utanför byggnaden. VERANDA finns exklusivt med elektrisk styrning.

.

 VERANDA roof awning roller blind

Ditt utrymme under skydd

Roof skylights, translucent roofs or winter gardens are not only an effective architectural treatment, but also brighter and more comfortable rooms. However, glazed surfaces are the main place where sunlight penetrates. In order for the interiors to fulfill their functions properly, not to turn into artificial greenhouses and to provide comfort to users, it is worth taking care of appropriate sun protection at the design stage.

En perfekt lösning är användningen av VERANDA textilrullgardiner, som används för att mörka stora, plana ytor, både horisontella och diagonala. Tygerna som används i dessa rullgardiner, tack vare deras egenskaper, tillåter inte växthuseffekten inne i rummet. Detta möjliggör lägre förbrukning av luftkonditionering och därmed en minskning av energiförbrukningen, vilket avsevärt minskar driftskostnaderna för hela byggnaden.

characteristic VERANDA roof awning roller blind

Karakteristisk

  • Konstruktion av extruderad aluminium
  • Tygspänningssystem
  • Montering inomhus eller utomhus
  • Ett brett utbud av tyger
  • Elektrisk drivning
  • Systemet fungerar i alla lutningsvinklar (samtidigt som kassettens horisontella läge bibehålls)
  • Möjlighet att skapa moduler
  • Strukturen kan målas i valfri färg från RAL-paletten
remember VERANDA roof awning roller blind

Värt att komma ihåg

Produkten kan användas både inom och utanför byggnaden. VERANDA finns endast med elektrisk styrning, och möjligheten att använda väderautomatik gör att användaren kan styra mängden ljus som kommer in i rummet.
Användning av aluminium monteringsfästen snabb och enkel montering av produkten.

  • The verandasystem works at any angle of inclination
  • Veranda finns endast med eldrift
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter