Balkongmarkis IBIZA utan kassett - AWN 2018 Azul

/

Balkongmarkis IBIZA utan kassett

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Balkongmarkis IBIZA utan kassett Markiser gjorda på mått i färg AWN 2018 Azul, i Knall webbutik. Blått är en av de vanligaste färgerna i vår vardag. Det är en färg som förknippas med lugn, harmoni och stabilitet, vilket gör att den ofta används i olika typer av inredning. Inom psykologin är denna färg också förknippad med känslor som stöd och lojalitet. Färgen blå återfinns också ofta som den ledande färgen inom logotyper i olika branscher, eftersom den förknippas med professionalism och trovärdighet. När det gäller naturen är blå färg på himlen och havet, vilket ger det en extra skönhet och mening. Det är värt att notera att denna färg är universell och kan användas i olika stilar och arrangemang, eftersom den matchar många andra färger och lägger till elegans och lugn till rummen.

Balkongmarkis IBIZA utan kassett

IBIZA är en fönster- och balkongmarkis av slitstark extruderad aluminium.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit Balcony awning ITALIA without cassette

Markis Ibiza

Fönster- och balkongmarkiser, som externa solgardiner installerade utanför byggnaden, används endast för skuggning och skydd av fönsterurtag, balkonger, fönster, terrasser och verandor. Avlindning och rullning av markisväven utförs med hjälp av en elektrisk eller manuell kontrollmekanism.

high quality Balcony awning ITALIA without cassette

Karakteristisk

  • Systemets struktur är gjord av extruderad aluminium, vilket säkerställer förtältets hållbarhet och styrka.
  • De skyddar mot intensiv solstrålning.
  • Universella lindningsrörhållare för montering både på vägg och tak
  • enkel design
  • Motorerna har en kapslingsgrad IP 44, vilket innebär att de är skyddade mot vattenstänk på höljet från alla håll.
  • Markistyger tillverkas på basis av högkvalitativa material, täckta med ett impregneringsmedel som utgör en skyddande barriär och ökar motståndskraften mot smuts.
  • Ökad funktionalitet tack vare användningen av automation med vind- och stötsensorer och radiostyrning.
  • Utmärkt optisk och termisk komfort. Skydd mot skadlig UV-strålning.
  • Ibiza kan tack vare sina estetiska värden, förutom skuggningsfunktionen, vara ett perfekt dekorativt element i en byggnad, som framhäver dess individuella och unika karaktär.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter