FAKRO AMZ manuell utvändig markis -

/

FAKRO AMZ manuell utvändig markis

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

FAKRO AMZ manuell utvändig markis

FAKRO AMZ manuell utvändig markis

FAKRO-markiser är det bästa sättet att skydda interiören från överhettning. Att installera markiser säkerställer integritet utan att helt ta bort sikten.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
FAKRO AMZ

Markis FAKRO AMZ

AMZ fakro markisgardin är en optimal lösning som skydd mot överdriven solvärme, samtidigt som den tillåter ögonkontakt med omgivningen. Markisen absorberar solinstrålningen precis framför glaset och avger värme ute som soliga dagar skyddar inredningen mot besvärande värme. Det ger också våra ögon visuell komfort och skyddar dem från de skadliga effekterna av reflektioner, vilket är särskilt viktigt när du arbetar med en dator.

AMZ-markisen är gjord av slitstarkt, väderbeständigt nät. Den rullas på en rulle med fjäder och sätts in i en aluminiumlåda monterad ovanför fönstret. Denna design möjliggör enkel användning av markisen, och tillåter även användning av ett bredare material, som effektivt skuggar interiören. Markisen kommer med en stång 80 cm lång.

FAKRO

Original FAKRO produkter

Kvalitetssystemet FAKRO integrerar alla aktiviteter som syftar till att tillhandahålla produkter av hög kvalitet, i linje med kundernas förväntningar, krav från europeiska standarder och krav från olika certifieringsorgan.

Modern teknik, användning av effektiva metoder, verktyg och tekniker för produktionsstyrning, enhetliga driftsprocedurer, personalutbildning, kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsförhållanden säkerställer konsekvent, hög kvalitet på de produkter som erbjuds. vårt erbjudande inkluderar endast originalprodukter från FAKRO.

FAKRO AMZ

Egenskaper of the AMZ roof awning:

  • upp till 8 gånger mer effektivt skydd mot uppvärmning jämfört med invändiga gardiner,
  • effektiv skuggning av interiören samtidigt som synlighet säkerställs,
  • skydd mot UV-strålar,
  • dras ner under regn minskar ljudet av fallande droppar.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.