COSIMO plisségardiner på en 2 SCOW-sträng - Basel 1203 beige

/

COSIMO plisségardiner på en 2 SCOW-sträng

utvikt
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Fönsterveck i storlek COSIMO, onlinebutiksveck Persienner plisségardiner med original "dragspel"tyg Skräddarsydda mörka plisségardiner i färg Basel 1203 beige, i Knall webbutik. Beige färg är en av de mest universella och tidlösa färgerna som passar många olika stilar och interiörer. Dess subtila nyans tillför värme och elegans, och är fortfarande neutrala för att inte dominera andra färger och element i inredningen. Beige väljer ofta som färg på väggar, möbler eller accessoarer, eftersom det lätt kombineras med dem och ger en lugn, hemtrevlig atmosfär. Denna färg är också väldigt lätt att dekorera eftersom den är lättillgänglig och lätt att matcha med andra färger. Beige passar även för många olika stilar, från traditionella till moderna. Allt detta gör beige till det perfekta valet för den som letar efter en lugn och elegant inredning till sitt hem.

COSIMO plisségardiner på en 2 SCOW-sträng

Plisségardiner med original COSIMO-tyg
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt matchning COSIMO pleated blinds on a 2 SCOW string

perfekt matchning

Skräddarsydda fönsterveck är överdrag som effektivt skyddar din lägenhet eller kontor från överdrivet solljus.

Till skillnad från klassiska rullgardiner eller persienner låter veck dig täcka vilken del av fönstret som helst, samtidigt som du flyttar tyget både underifrån och ovanifrån. Tack vare veckens funktionalitet är skyddet mot solljus mer effektivt, och rummen får ett nytt, originellt utseende.

Vi tillverkar alla våra veck i storlek, tack vare vilka de alltid är perfekt matchade.

Charakteristics COSIMO pleated blinds on a 2 SCOW string

Egenskaper of the pleat

COSIMO 2SCOW plisségardiner, monterade i tak eller vägg, skiljer sig från traditionella fönstermonterade modeller. De är utrustade med en fast monteringsprofil, medan de andra två profilerna är flyttbara och hänger på sladdar som galler. Styrningen sker bekvämt med en sladd.

  • Plisségardiner gör det möjligt att täcka vilken del av fönstret som helst
  • Stort utbud av tyger
  • 16 färger av mekanismer att välja mellan.
  • Lämplig för ovanliga fönsterformer
  • Hög hållbarhet och hållbarhet av materialet
  • Möjlighet att använda en elektrisk drivning
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter