Fönstermarkis FAKRO VMZ manual ZIP - VMZ 712 red Group III

/

Fönstermarkis FAKRO VMZ manual ZIP

utvikt
9.50 cm cm 15.5 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

FAKRO VMZ Z-Wave remote solar vertical screen awning Vertikal markis tillverkad efter mått i färgen VMZ 712 röd Grupp III, i Knalls webbutik. Den röda färgen är intensiv, stimulerande och väcker känslor. Det är en av de mest synliga och uttrycksfulla färgerna som ofta används för att uttrycka känslor som kärlek, ångest, glädje eller aggression. Det är en mycket uttrycksfull färg som ger karaktär. Rött används också ofta i nödsituationer för att vara människor för fara, till exempel varumärke. Inom konst och design används ofta som ett accentelement för att förstärka utseendet och ge det mer energi. Det är också en färg som väcker uppmärksamhet och används ofta som färgen på en logotyp eller reklam eftersom den drar till sig kundernas uppmärksamhet. Generellt sett är rött en extremt viktig färg som har många användningsområden och spelar en viktig roll i våra liv.

Fönstermarkis FAKRO VMZ manual ZIP

Screen VMZ Z-Wave fönstermarkiser är designade för vertikala snickerier. Monteras ute i fönster och dörrar (terrass och balkong) av PVC, aluminium eller trä.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfekt matchning

perfekt matchning

Ett brett utbud av färger på material och profiler gör att markisen kan anpassas perfekt till alla typer av byggnadsfasader.

The awning blind is an optimal solution as protection against excessive solar heat. It absorbs solar radiation already in front of the glass and emits heat outside, which on sunny days protects the interior very well against troublesome heat. The awning protects the room up to 8 times better compared to the interior covers, which in practice causes a decrease of the room temperature by 10 ° C.

Alla markiser tillverkas på beställning, tack vare vilka de alltid är perfekt matchade.

Wysoka jakość

Material av hög kvalitet

VMZ-markisen är tillverkad av slitstarkt, väderbeständigt tyg av PVC-belagda glasfibrer. Detta tyg är upprullat på ett skaft med motor och inrymt i en kassett gjord av aluminiumprofiler monterad på fönstret eller på det yttre hålrummet. En blixtlåstejp är inbäddad i tygets kanter, som bibehåller sin rätta spänning mellan styrningarna och förhindrar att tyget faller ut ur styrningarna. En sådan tyg-profilförbindning ökar dess vindmotstånd och förhindrar att insekter kommer in i det inre. Denna lösning klarar vindbyar upp till 120 km/h och sidovindar upp till 220 km/h.

ekologi

ekologi

Markisen minskar energiförbrukningen i luftkonditioneringsapparater. Vi behöver inte betala höga elräkningar. Solar markisgardinen förbrukar inte energi från elnätet, den drivs av ett batteri laddat med solstrålar. Byggnader är den största producenten av koldioxid (40 % andel av den globala volymen). Användningen av externa markiser hjälper till att minska CO2 till atmosfären.

Dopływ światła

Tillförsel av naturligt ljus

Fönster täckta med markiser, till skillnad från externa persienner, tillåter inflöde av naturligt ljus. Markiser släpper igenom tillräckligt med ljus för att inte använda extra belysning.

utsikt utifrån

utsikt utifrån

Markiser skuggar effektivt interiören samtidigt som de säkerställer sikten utanför. Rummet är tillräckligt ljust. Det finns ingen anledning att slå på belysningen som det skulle vara om de interna eller externa persiennerna togs. Dessutom har markisen ett fritt utrymme som inte hindrar sikten utanför, och å andra sidan ger oss avskildhet genom att skydda mot grannarnas ögon.

Ergonomia

Förbättra ergonomin

Med markisen neddragen blir ljusfördelningen i rummet jämn och ännu mer vänlig för mänskliga ögon. Det finns inga skadliga reflexer när man arbetar vid datorn eller tittar på TV, så markiser är väldigt användbara i de rum där vi arbetar.

Ochrona przed UV

Skydd mot skadlig UV-strålning

Markisen minskar penetrationen av skadlig UV-strålning i rummets inre. En upphöjd markis hjälper till att skydda föremål och material i interiören från skadliga UV-strålar som gör att de missfärgas.

insektsskydd

insektsskydd

Elektriska markiser (VMZ Solar, VMZ Z-Wave, VMZ Electro) fungerar också som myggnät. Efter öppning av markisen skapar profilen och nätet skydd mot insekter och olika typer av insekter. Vi kan enkelt öppna ventilationsfönstret utan rädsla för att skämma ut bevingade gäster utifrån.

kommentarer

kommentarer

  • Markisprofiler och markispersienner finns i fyra färger (vit, grå, brun och svart).
  • På begäran kan vi måla markisprofiler i valfri färg från RAL-paletten.
  • Det finns 16 typer att välja mellan (6 med 10 % relativt spelrum, 2 med 1 % spelrum och 8 med 6 % spelrum).
8-razy-sn9iemcyeczniej.jpg (30 KB)

8 gånger effektivare

Awnings are mounted outside the windows, which is why they effectively protect the interior of houses from overheating. Research conducted by FAKRO shows that they are up to 8 gånger effektivare than commonly used indoor blinds, which usually cover the sharp sunlight. Awnings absorb the sun's rays in front of the glass and emit heat outside, thus protecting against heating the interior. DIN 5034-1 says: "Rooms should be protected from heat during the summer, if possible with the help of external covers, located in front of the glass, reflecting heat."

vmz przeswit.jpg (35 KB)

Skärm FAKRO VMZ markiser - frigångsnivåer

Filmen visar nivåerna av spelrum som finns i VMZ-markiser.

vmz kolor konstrukcji.jpg (52 KB)

Skärm FAKRO VMZ markiser - konstruktionsfärger

Videon presenterar grundfärgerna för konstruktionen av FAKRO vertikala markiser, mot en extra avgift är det möjligt att beställa valfri färg från RAL-paletten.

Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter