COSIMO interiör plisségardiner - Basel 1220 White - SALE

/

COSIMO interiör plisségardiner

utvikt
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
vikta
cm
Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Kundernas åsikt:

Fönsterveck i storlek COSIMO, onlinebutiksveck Persienner plisségardiner med original "dragspelstyg" Vit är en av de mest utvalda färgerna i interiörer. Det förknippas med renhet, friskhet och elegans. Vit är också en neutral färg, vilket gör att den lätt kan kombineras med andra färger. I sovrummet kan du använda vita väggar och färgglada accessoarer för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. I köket och vardagsrummet kan vitt tillföra ljusstyrka och rymd till rummet, vilket är särskilt viktigt i små hus och lägenheter. Vit är också perfekt att använda som huvudfärg i minimalistiska interiörer, där några tillägg räcker för att ge rummet en personlig touch. I vilket fall som helst är vitt en universell färg som inte bara tillför elegans, utan också bidrar till att skapa en lugn atmosfär i interiörer.

COSIMO interiör plisségardiner

Plisségardiner med original COSIMO-tyg
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Den perfekta passformen of COSIMO Pleated Blinds

Den perfekta passformen

Fönsterveck är fönsterbeklädnader som är perfekt anpassade efter kundens mått och behov. De är gjorda av lätt och hållbart material. Veckningarna är monterade på fönsterkarmen, vilket gör att de tar liten plats och inte blockerar ljus, samtidigt som de ger avskildhet och mörkar rummet.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Egenskaper of the Pleats

COSIMO 2SCOKU plisségardiner, designade för fönstermontering direkt intill rutan, erbjuder maximal platsbesparande. Lätt att manövrera med en handtagskontroll och med flyttbara övre och nedre profiler ger de komfort och snygg passform.

  • Plisségardiner tillåter täckning av alla delar av fönstret
  • Möjlighet att arbeta i alla plan från vertikalt till horisontellt
  • Mycket brett utbud av tyger
  • 16 färgalternativ för mekanismer.
  • Lämplig för ovanliga fönsterformer
  • Hög hållbarhet och materialhållfasthet
  • Möjlighet att använda eldrift
  • Montering på glaslister upphäver inte garantin på fönstren
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.

Liknande Produkter