Eyelet Gardiner - Wisdom 13

/

Eyelet Gardiner

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Eyelet Curtains Tyger från Wisdom-kollektionen är material med en unik struktur och en tjockare väv som ger romerska persienner och gardiner en unik karaktär. Väven är lite lösare, tack vare vilket naturligt ljus kommer in i rummet även efter att den romerska persiennen har sänkts, med intensivt solljus mörknar det inte inredningen helt. Dessutom dekorerar väven vackert persiennens tyg, och den ojämna färgen på tyget ger charm till det. Färgpaletten i Wisdom-kollektionen består av jordfärger, tack vare vilka dessa tyger kommer att passera i många olika interiörarrangemang. Dessa material är inte helt ogenomskinliga, men de ger avskildhet i rummet. Tyger från Wisdom-kollektionen är det perfekta valet för människor som uppskattar naturligt ljus och originell design.

Eyelet Gardiner

Eyelet Gardiner är klassiska gardiner med en enkel operation.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit Curtain on rings

Gardiner på ringarna

Först och främst kan gardiner och/eller gardiner inte passa in i fönsterutrymmet - de hängs på en gardinstång (på ringar eller tejper, beroende på preferenser) eller på en speciell skena. Det viktigaste är dock att den här egenskapen gör dem till ett väldigt dekorativt hölje, men som också tar mycket plats runt fönstren. Därför passar de bäst till större rum där de inte kommer att göra ett dominerande intryck; speciellt när fönstret är täckt. Men om gardinerna ska placeras i små rum, kom ihåg att välja ljusa färger på tyger. Detta undviker all tyngdkänsla och känslan av att interiören är mindre än den egentligen är. Dekorativa gardiner och/eller gardiner kan förändra rummets karaktär och bli dess exceptionellt smakfulla dekoration – både när de exponeras och täcks över. De exponerade gardinerna blir en dekorativ fönsterram, och interiören är full av ljus (tack vare gardinernas genomskinliga tyger). Du kan också välja endast gardiner, vilket är i linje med det nuvarande modet för ett öppet fönsterutrymme. När de väl är stängda kommer de att skydda rummen från solen och obehagligt höga temperaturer i huset/lägenheten, och dessutom introducera ett exceptionellt varmt klimat, särskilt på kvällen.

parameters Curtain on rings

Tekniska parametrar för gardiner för rörformade gardinstänger:

 • Skrynkling x 200% - det betyder att efter skrynkling blir den färdiga gardinen dubbelt så smal.
 • Produktens botten - original vikttejp eller enkelbottentejp, 10 cm hög.
 • Osynlig, täckt söm - gardin, gardin sydd på blindsömmaskinen.
 • Dubbelvikta sidor; vardera 3 cm breda.
 • Förstärkningstejp under 8 cm höga cirklar i vitt, ecru eller svart (matchar tygets färg).
 • Avståndet från toppen av gardinen till gardinstången är 2 cm.
 • Trådfärg: vit eller brun - matchar tygets färg.
 • Ringarnas (cirklar) diameter - 4 cm.
 • Antal ringar (cirklar) - 6 stycken per 1 löpmeter.
 • Färgen på ringarna (cirklarna) - silver eller guld, att väljas av kunden.
 • Underhåll - insydd flik med instruktioner om hur du rengör tyget.
 • Förpackning - gardiner/gardiner förpackade i folie och i kartong.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.