FAKRO ARZ-H manuell utvändig rullgardin - ARZ 102 mörkgrå

/

FAKRO ARZ-H manuell utvändig rullgardin

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

FAKRO ARZ-H manuell extern rullgardin Grått är ofta tänkt som tråkigt eller monotont, men det kan faktiskt vara väldigt elegant och stilrent. Det är en universell färg som lätt kan kombineras med andra färger, och dess subtila karaktär gör att du kan skapa ett harmoniskt och sammanhängande arrangemang. Grå är också perfekt för människor som vill skapa en lugn och avkopplande miljö. Tack vare sin neutralitet väljs ofta som färg för väggar, möbler eller textilier, eftersom det är lätt att komponera med andra element i inredningen. Den är varken för mörk eller för ljus, så den kan lätt anpassas till olika stilar och smaker. Sammanfattningsvis är den grå färgen värd uppmärksamhet och kan användas i många olika arrangemang och stilar, vilket skapar harmoniska och eleganta interiörer.

FAKRO ARZ-H manuell utvändig rullgardin

FAKRO takrulljalusier skyddar mot inbrott och täcker fönstret, skyddar integriteten och skyddar mot solen.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
FAKRO ARZ-H

FAKRO ARZ-H utvändig rulljalusi, manuell

Den externa rullgardinen säkerställer full komfort att använda vinden eftersom den skyddar mot överdriven värme, möjliggör mörkning av interiören, skyddar mot ljud utifrån och ger en känsla av avskildhet på vinden.

Rullgardinen tack vare att den är monterad ute skyddar den effektivt soliga dagar mot besvärande värme. Aluminiumlameller är anslutna med en speciell gummikoppling som ökar rulljalusipansarmotståndet mot väderförhållanden.

FAKRO

Original FAKRO produkter

Kvalitetssystemet FAKRO integrerar alla aktiviteter som syftar till att tillhandahålla produkter av hög kvalitet, i linje med kundernas förväntningar, krav från europeiska standarder och krav från olika certifieringsorgan.

Modern teknik, användning av effektiva metoder, verktyg och tekniker för produktionsledning, enhetliga driftsprocedurer, personalutbildning, kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsförhållanden säkerställer konsekvent, hög kvalitet på de produkter som erbjuds. ANDOCH vårt erbjudande inkluderar endast originalprodukter från FAKRO.

FAKRO ARZ-H

Egenskaper of the FAKRO ARZ-H roller blind:

  • effektivt skydd mot besvärande värme,
  • minskning av värmeförlusten på vintern med upp till 15 % (för fönstret Uw = 1,3W/m2K),
  • mörkare inredningen,
  • säkerställa en känsla av integritet,
  • skydd mot UV-strålar,
  • skydd mot överdrivet buller,
  • den yttre rulljalusan är ett element som hindrar inbrott.
  • Vid användning av externa rullgardiner för fönsterkombinationer, håll minst 20 cm avstånd mellan fönstren vertikalt och 10 cm mellan fönstren horisontellt.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.